503 recepten

Saoto
Saoto

1. Bind de stelen van de bladselderij met keukentouw bij elkaar en snijd het blad eraf. Bewaar het blad voor de garnering. 2. Doe de kippenbouten met 2,5 liter koud water en alle ingrediënten voor de bouillon in de 45-in-1 Rijst- en Multicooker, en k ...

Hoofdgerechten, Voorgerechten, Soepen €€ Makkelijk 10 min 1H00
Kippengehaktbrood met groenten
Kippengehaktbrood met groenten

Snijd de kip in stukken en doe ze in de keukenmachine met de room. Voeg zout en peper toe. Meng 2 minuten op hoge snelheid. Snijd de wortels en de bonen in blokjes. Kook alle groenten 5 minuten in de stoomschaal. Schep de groenten en de kip voorzicht ...

Voorgerechten €€ Makkelijk 15 min 30 min
Risottoballetjes met verse tijm
Risottoballetjes met verse tijm

Verhit 40 gram boter in een pan met dikke bodem. Fruit de ui en knoflook 3 minuten. Voeg de rijst toe en bak 3 minuten mee tot de korrels glazig zijn. Voeg de wijn en tijm toe en roer tot de wijn is opgenomen. Voeg een scheut bouillon toe en roer tot ...

Bijgerechten €€ Gemiddeld 3H15 8 min
Ballotine van kalfsvlees
Ballotine van kalfsvlees

Verwarm de olie in de ActiFry en fruit de ui tot hij glazig wordt zonder te verkleuren. Voeg de knoflook en de peterselie toe en laat het geheel mengen. Voeg de gekookte rijst toe en kruid bij indien nodig. Laat afkoelen. Kruid de kalfslapjes en leg ...

Hoofdgerechten €€ Gemiddeld 15 min 14 min
Artisjokharten met kwarteleitjes
Artisjokharten met kwarteleitjes

Zet de bevroren artisjokharten op het rek van de kom met vastklikhandgreep. Stoom 22 minuten. Giet af. Leg een klont boter in elk artisjokhart. Bestrooi met zout en peper en breek de kwarteleitjes in de artisjokharten. Zet de gevulde artisjokharten o ...

Voorgerechten €€ Erg makkelijk 5 min 24 min
Linzenhummus met citroen en gember
Linzenhummus met citroen en gember

Doe de linzen en de gember in een hittebestendige schaal en dek af met magnetronfolie. Stoom 15 minuten samen met het hoofdgerecht en het dessert. Verwerk vervolgens de linzen en de gember met de kippenbouillon en het citroensap in de keukenmachine. ...

Hoofdgerechten €€ Makkelijk 10 min 15 min
Kaneeldonuts
Kaneeldonuts

Doe bloem, zout, suiker, gist, kaneel en citroenschil bij elkaar in een kom. Meng de eieren, melk en gesmolten boter erdoorheen en mix tot een glad en soepel deeg. Laat het deeg 2 uur rusten op een koele plaats. Rol het deeg uit tot een lap van 7 mm ...

Nagerechten Erg makkelijk 2H10 6 min
Kaas-kruidenkroketten
Kaas-kruidenkroketten

Schil de aardappels en kook ze gaar in water met zout. Giet af en stamp fijn. Meng de kaas, peterselie, het fijngeprakte hardgekookte ei, zout, peper en nootmuskaat erdoorheen. Maak er rolletjes van 2 bij 5 cm van. Klop voor het paneren een ei los me ...

Snacks Erg makkelijk 15 min 5 min
Zalm met aardappelpuree en citroensaus
Zalm met aardappelpuree en citroensaus

Giet de visbouillon in een steelpan, voeg de sjalot toe en kook voor 2/3 in. Voeg de kleingesneden ingelegde citroen en de fijngehakte koriander toe. Stoom de aardappelen 5 minuten. Open de stomer en voeg de zalm toe. Sluit de stomer, druk op de Vita ...

Hoofdgerechten €€€ Gemiddeld 10 min 15 min
Chocoladewafeltjes uit Bern
Chocoladewafeltjes uit Bern

Meng de boter met de suiker, de eieren en het water. Roer er de bloem en het cacaopoeder door. Bak de wafeltjes 1-2 min. in het toestel. ...

Nagerechten Erg makkelijk 20 min 2 min
Wagyu-steak met bearnaisesaus en röstikoeken
Wagyu-steak met bearnaisesaus en röstikoeken

ROSTIKOEK Schil de aardappelen, was ze en rasp ze grof. Knijp er met de hand voorzichtig wat van het vocht uit. Breng op smaak met zout en peper en eventueel nootmuskaat. Verhit olie in een pan. Vorm een mooie ronde koek van de geraspte aardappels en ...

Hoofdgerechten €€€ Moeilijk 30 min 20 min
Knoflookgarnalen
Knoflookgarnalen

Pel de garnalen en snijd ze klein. Doe ze in de ActiFry. Voeg zout, olie, zwarte peper, gemalen komijn en knoflook toe. Laat 10 minuten draaien. Voeg het citroensap en de koriander toe en laat 4 tot 5 minuten draaien. ...

Hoofdgerechten Gemiddeld 15 min 15 min