413 recepten

Gekaramelliseerde ananas met kokos en rozijnen
Gekaramelliseerde ananas met kokos en rozijnen

Week de rozijnen in sinaasappelsap totdat ze goedgevuld zijn. Vermeng de ananas met de rozijnen en voeg daarna de karamel en de geraspte kokos toe. Meng goed en verdeel over de bekertjes. Doe de deksels erop. Doe de bekertjes in mandje nr. 3 en stoom ...

Nagerechten Makkelijk 12 min 15 min
In cider en honing gepocheerde appels
In cider en honing gepocheerde appels

Duw de gemberkoek op de bodem van de bekertjes. Bedek met een laag appelstukjes. Vermeng de honing en de cider. Giet over de appels. Voeg de macadamianoten toe. Sluit de bekertjes af met de deksels. Doe de bekertjes in mandje nr. 3 en stoom 15 minute ...

Nagerechten Makkelijk 10 min 15 min
Visburgers
Visburgers

Vermeng de koude vis met zout, peper en het ei. Roer er zoveel room door dat er een stevige massa ontstaat die zijn vorm behoudt. Doe de bieslook erbij. Vorm er 4 burgers van. Verdeel de uien over de aardappelplakjes en leg op elk daarvan een visburg ...

Voorgerechten €€ Makkelijk 15 min 15 min
Tropische saus
Tropische saus

Stoom het fruit 5 minuten en verwerk het in een keukenmachine met de kokosmelk en de gecondenseerde melk. Voeg het limoensap en de grenadine toe. Meng goed en serveer ijskoud, gegarneerd met een muntblaadje. Serveer met verse kwark, madeiracake of ee ...

Sauzen Makkelijk 5 min
Gembersaus
Gembersaus

Vermeng alle ingrediënten. Zet 1 uur in de koelkast. Serveer als amuse met krabsticks of rauwkost. ...

Sauzen Makkelijk 5 min
Luchtige Spaanse omelet
Luchtige Spaanse omelet

Klop de eieren los met de melk, zout en peper. Voeg de paprika's, chorizo, peterselie, bieslook, knoflook, sjalot en chilipeper toe. Giet in de kookschaal. Stoom 15 minuten samen met het hoofdgerecht en het dessert. Snijd de omelet in blokjes, steek ...

Hoofdgerechten €€ Makkelijk 15 min 15 min
Abrikozen met hazelnoten en Griekse yoghurt
Abrikozen met hazelnoten en Griekse yoghurt

Vermeng de abrikozen met de vanille. Verdeel over de bekertjes. Stoom 15 minuten, samen met het voor- en hoofdgerecht. Laat afkoelen. Vermeng de magere Griekse yoghurt met de suiker. Schep een laagje magere Griekse yoghurt op de abrikozen en bedek di ...

Nagerechten €€ Makkelijk 10 min 15 min
RODE BIETEN RISOTTO
RODE BIETEN RISOTTO

Plaats het ultrablade-hakmes, doe de stukken ui in de keukenmachine en mix 10 seconden op stand 11. Vervang het mes door de menger, voeg de olijfolie toe en start het stoofprogramma P1 zonder dop gedurende 7 minuten. Als de timer 4 minuten voor het e ...

Hoofdgerechten €€ Gemiddeld 5 min 27 min
CRÈME VAN POMPOEN
CRÈME VAN POMPOEN

Schil de groenten en snij ze in blokjes. Plaats het ultrablade-hakmes en doe de groenten in de kom van de keukenmachine. Voeg het bouillonblokje en 800 ml water toe. Start het soepprogramma P1 op 100°C gedurende 35 min. Breng op smaak met zout en pep ...

Voorgerechten €€ Gemiddeld 10 min 35 min
GOULASHSOEP
GOULASHSOEP

Plaats de menger in de kom en voeg de olie toe. Doe de uienringen, knoflook en paprika erbij en kies stoofprogramma P1 op 130 graden, stel de timer in op 15 minuten. Voeg de poulet en paprikapoeder toe na 5 minuten. Voeg de bouillon, marjolein, het k ...

Voorgerechten €€ Gemiddeld 5 min 2H45
Klassieke pancakes
Klassieke pancakes

Meng de bloem met de gist, de suiker en een snufje zout. Klop er met een klopper de melk door om geen klontjes te krijgen. Klop de eieren los in een slakom, doe ze daarna bij het beslag. Voeg de gesmolten boter toe en roer goed door met de klopper. ...

Nagerechten Erg makkelijk 10 min 4 min
Croque-monsieur
Croque-monsieur

Beboter de boterhammen aan de buitenkant. Snij de gruyère in fijne reepjes en leg de helft daarvan op 2 boterhammen. Leg daar een halve plak ham op en strooi er wat peper over. Bedek met de rest van de gruyère en leg de andere boterhammen er bovenop. ...

Hoofdgerechten Erg makkelijk 5 min 5 min