638 recepten

Kalkoenfilet met drie paprika’s
Kalkoenfilet met drie paprika’s

Snij de paprika’s in blokjes van 2 cm en laat ze met de ui en de olie gedurende 10 minuten bakken. Voeg de knoflook toe en laat nog 5 minuten bakken. Kruid bij naar smaak. Voeg de kalkoenreepjes, de witte port, het water en de ciderazijn toe en laat ...

Hoofdgerechten €€ Makkelijk 20 min 25 min
Gekaramelliseerde appels met vanillekwark
Gekaramelliseerde appels met vanillekwark

Splijt het vanillestokje open en schraap het merg eruit. Meng het merg door de kwark. Snijd de appels in vierkante blokjes van 1 cm. Meng de suiker met de kaneel en de appels. Klop de loszittende suiker van de appels en karamelliseer het geheel met d ...

Nagerechten Gemiddeld 10 min 5 min
BLONDIE MET WITTECHOCOLADE EN RODE VRUCHTEN
BLONDIE MET WITTECHOCOLADE EN RODE VRUCHTEN

Verwarm de oven voor op 180°C hete lucht. Plaats de menger en doe de stukjes chocolade in de keukenmachine. Start de keukenmachine op snelheid 3 op 45°C gedurende 7 min. Controleer of de chocolade goed is gesmolten. Zo niet, dan laat u de keukenmachi ...

Nagerechten €€ Gemiddeld 15 min 55 min
HUTSPOT MET ROOKWORST
HUTSPOT MET ROOKWORST

Aardappelen. Schil de aardappelen en snij in stukken. Schil de wortel en snij in stukken. Pel de ui en snij in stukken. Plaats het ultrablade-hakmes en doe de aardappelen, wortel en ui in de keukenmachine. Hak gedurende 30 s op snelheid 10. Vervang h ...

Hoofdgerechten €€ Gemiddeld 10 min 30 min
CRÈME VAN COURGETTEEN ROOMKAAS
CRÈME VAN COURGETTEEN ROOMKAAS

Was de courgettes en snij in stukken. Plaats het ultrablade-hakmes en doe de stukken in de keukenmachine. Voeg het ½ blokje kippenbouillon toe en bedek met 1 L water. Start het soepprogramma P1 gedurende 25 min. Wanneer het programma klaar is, voeg j ...

Voorgerechten €€ Gemiddeld 5 min 25 min
RODE BIETEN RISOTTO
RODE BIETEN RISOTTO

Plaats het ultrablade-hakmes, doe de stukken ui in de keukenmachine en mix 10 seconden op stand 11. Vervang het mes door de menger, voeg de olijfolie toe en start het stoofprogramma P1 zonder dop gedurende 7 minuten. Als de timer 4 minuten voor het e ...

Hoofdgerechten €€ Gemiddeld 5 min 27 min
CRÈME VAN POMPOEN
CRÈME VAN POMPOEN

Schil de groenten en snij ze in blokjes. Plaats het ultrablade-hakmes en doe de groenten in de kom van de keukenmachine. Voeg het bouillonblokje en 800 ml water toe. Start het soepprogramma P1 op 100°C gedurende 35 min. Breng op smaak met zout en pep ...

Voorgerechten €€ Gemiddeld 10 min 35 min
GOULASHSOEP
GOULASHSOEP

Plaats de menger in de kom en voeg de olie toe. Doe de uienringen, knoflook en paprika erbij en kies stoofprogramma P1 op 130 graden, stel de timer in op 15 minuten. Voeg de poulet en paprikapoeder toe na 5 minuten. Voeg de bouillon, marjolein, het k ...

Voorgerechten €€ Gemiddeld 5 min 2H45
BOUILLABAISSE MET ROUILLEVAN RODE PEPER
BOUILLABAISSE MET ROUILLEVAN RODE PEPER

Rouille. Draai de knoflook, zout, rode peper, brood en 1 tomaat uit blik in een keukenmachine fijn. Voeg vervolgens de olijfolie toe. Controleer op smaak. Soep. Schil de aardappel en snij in grove stukken. Doe het zelfde met de groenten. Plaats de ul ...

Voorgerechten €€ Gemiddeld 15 min 40 min
BECHAMELSAUS
BECHAMELSAUS

Plaats de garde en doe 50 g bloem en 500 ml melk in de keukenmachine en breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat. Mix 1 min op snelheid 7. Voeg vervolgens 50 g gesneden boter toe en start het sausprogramma op snelheid 4 op 90°C gedurende 8 min. ...

Sauzen Makkelijk 2 min 9 min
PEPERKOEK
PEPERKOEK

Verwarm de oven voor op 180°C hete lucht. Plaats het mes om te kneden/hakken en doe 2 eetlepels water en de honing in de keukenmachine. Meng 1 min op snelheid 6. Voeg het meel, de bakpoeder, de bruine suiker, het ei, het zout en de kruiden toe en sta ...

Nagerechten €€ Gemiddeld 10 min 30 min
Knapperige dumplings van sint-jakobsschelpen met pistachenoten en Parmezaanse kaas
Knapperige dumplings van sint-jakobsschelpen met pistachenoten en Parmezaanse kaas

Hak de pistachenoten grof. Snijd de kaas in dunne reepjes. Marineer de sint-jakobsschelpen in wat pistacheolie en bestrooi met zout en peper. Smelt de boter en meng er wat olie door. Bestrijk de vellen brickdeeg met dit mengsel. Snijd uit elk deegvel ...

Voorgerechten €€€ Moeilijk 30 min 10 min