Anti-aanbakpannen

Of je nu een ei, een steak of pannenkoeken bakt, je hebt een goede anti-aanbakpan nodig! Een Tefal pan is geweldig voor dichtschroeien vlees en vis en verwarmt gelijkmatig om het eten perfect te garen. Onze anti-aanbakpannen zijn vrij van PFOA en absoluut veilig. Alle Tefal pannen zijn altijd geschikt voor gas, elektrisch en glaskeramisch als warmtebron. Indien een pan ook geschikt is voor inductie, wordt dit in de titel vermeld.

undefined

Wat kan een anti-aanbakpan voor jou betekenen?

Duurzame en krasbestendige anti-aanbaklaag

Wij vinden het belangrijk dat je lang plezier hebt van jouw Tefal pan. Zo gaat onze beste coating al tot 6x langer mee dan de basis coating van Tefal.

undefined

Eenvoudig te reinigen

Door de anti-aanbaklaag is de pan eenvoudig te reinigen. Onze meeste pannen zijn ook vaatwasmachinebestendig (m.u.v. de handgrepen van Ingenio pannen).

undefined

Veilig voor praktisch elke kookkunst

Al onze coatings zijn veilig: geen PFOA, lood of cadmium* (Wettelijke informatie staat op individueel gekoppelde productpagina)

undefined

2 jaar internationale garantie

15 jaar repareerbaar

30 dagen gratis retour

1-2 werkdagen levertijd

Gezond bakken met Thermo-Signal

De basis van perfect bakken zit hem in de temperatuur. Wanneer je op de juiste temperatuur bakt, krijg je keer op keer dat krokante laagje aan de buitenkant. Daarnaast blijven kleuren, smaken en voedingsstoffen beter behouden. De Thermo-Signal in het midden van de pan wordt effen rood zodra de pan de juiste temperatuur heeft bereikt. Dit is voor jou het startsignaal om te koken.