Hulp nodig?

Vind een reparatiecentrum

Je product valt onder garantie, wij repareren het gratis!
Kies hieronder de dichtstbijzijnde erkende reparateur en breng je product naar hen toe. Of gebruik onze servicemodule om je defecte product aan te melden.

Je product valt niet meer binnen de garantietermijn
Ga met je product terug naar de winkel waar je het hebt gekocht. De winkelier zal het probleem zo snel mogelijk voor je oplossen. Zorg dat je de aankoopbon van het product kunt laten zien.

Mocht je het product niet terug kunnen brengen naar je winkelier, dan kun je het ook aan ons ter reparatie aanbieden. Via onze servicemodule kun je producten die een defect vertonen, aanmelden. Hier kun je vervolgens ook de status van de reparatie volgen. Je kunt deze module ook gebruiken om je product aan te melden voor 'niet tevreden, geld terug'-acties.

Repareer je je product liever zelf?
Koop dan je onderdelen en accessoires in onze online accessoirewinkel en raadpleeg onze online hulp.

Vragen?

Heb je vragen of heb je advies nodig en kun je het antwoord niet vinden in de rubriek Veelgestelde vragen op onze website? Onze Consumentenservice is te bereiken op telefoonnummer: 085 0520541 (maandag t/m vrijdag 09:00 - 19:00 uur). Bij telefonisch contact vragen wij je het artikelnummer en het product bij de hand te houden. Je kunt ook contact met ons opnemen via het contactformulier.