Cake Factory

Slaag iedere keer weer in het maken van perfect gebak en cake, dankzij de Cake Factory, de slimme cake-oven met automatische programma's om je te helpen de beste thuisbakker te worden die je kan zijn. Verras je familie en vrienden met de lekkerste taarten, cakes en desserts!

undefined

Wat maakt Cake Factory zo magisch?

Makkelijker dan bakken in een oven

Met slimme programma's wordt de temperatuur en tijd geregeld - Dus geen zorgen meer over het bakproces en het tussentijds omdraaien van het gebak.

undefined

Alle taarten en desserts, elke keer weer perfect

Van luchtige cupcakes, onweerstaanbare lavacakes en andere zoete lekkernijen... al je gebak wordt tot in de perfectie gebakken.

undefined

Blijf geïnspireerd met de recepten-app

Volg de stapsgewijze handleidingen via je smartphone-app en laat de Cake Factory de rest doen, of maak je eigen recepten en deel ze met liefhebbers.

undefined

2 jaar internationale garantie

15 jaar repareerbaar

30 dagen gratis retour

1-2 werkdagen levertijd

Zin in een lekker lavacakeje?

Met het automatische programma 'lavacake' zijn lavacakes nu binnen handbereik. Laat je creativiteit de vrije loop door te wisselen tussen smaken: kies uit gesmolten chocolade, sinaasappel, bessen, banaan, kokos… de mogelijkheden zijn eindeloos!

undefined

Handige en praktische accessoires voor de Cake Factory

Haal het meeste uit je Cake Factory met originele onderdelen en accessoires, die speciaal voor jouw apparaat zijn ontworpen. Van roosters tot diverse siliconenvormen, vind de items die bij jou passen.

undefined