Ingenio Easy Cook N Clean 20-delige set
Ingenio Easy Cook N Clean 20-delige set
Ingenio Easy Cook N Clean 20-delige set
Ingenio Easy Cook N Clean 20-delige set
Ingenio Easy Cook N Clean 20-delige set
Ingenio Easy Cook N Clean 20-delige set
 • Nieuw

 • 20% korting op Ingenio pannensets

Ingenio Easy Cook N Clean 20-delige set

Ref.: L1529102

Verkocht door : Tefal Shop

Ingenio, maakt koken eenvoudiger!

Op zoek naar een manier om koken te vereenvoudigen? Ingenio heeft de oplossing voor je. Een afneembare handgreep voor je koekenpan én kookpan om van de kookplaat naar oven te gaan, vervolgens naar de koelkast* als magie? Check. Een stapelbaar ontwerp om ruimte te besparen in de keukenla? Check. Met Ingenio wordt koken eenvoudiger! Heerlijk koken kan tijd kosten, maar bij opruimen zou dit niet nodig hoeven zijn.

De Tefal Ingenio Easy Cook & Clean serie is ontworpen om het je leven in de keuken elke dag gemakkelijker te maken, met 100% volledig gecoate oppervlakken voor een gladde, moeiteloze reiniging en perfecte kookresultaten. Om nog niet te spreken over de ruimte besparende eigenschappen.

Toon meer

Nu 20% korting op alle Ingenio pannensets

De korting is al verrekend in de prijs.
 • undefined

  Beveiligde betaling

 • undefined

  Gratis verzending vanaf €50

 • undefined

  Gratis retourneren binnnen 30 dagen

Diensten en garanties

 • Inclusief 2 jaar garantie
 • Toegewijde klantenservice

Nu tot 20% korting op alle Ingenio pannensets

Ontvang van 1 t/m 31 mei 2024 tot 20% korting t.o.v. de adviesprijs van alle Ingenio pannensets. De korting is al in de prijs verrekend.

undefined

Handgreep is zoveel meer dan een gadget: ultraveilig door het 3-punts veiligheidssysteem, bestand tegen gewichten tot 10 kg** en ook nogeens 10 jaar garantie*** Ingenio bespaart elke dag tijd en energie in de keuken. Met de nieuwe Ingenio Easy Cook & Clean-set kook jij elke dag zonder gedoe. Ontdek het gemak van volledig gecoat kookgerei - koken en reinigen van de pan kan niet eenvoudiger door de coating aan de binnen en van buiten kan van de pan. De hoogwaardige titaniumcoating is gemaakt om lang mee te gaan, en de diffusiebodem zorgt voor een optimale warmteverdeling voor gelijkmatig bakken van je vlees, vis of groentes. Of het nu gaat om alledaagse gerechten of een showstopper in het weekend om het hele gezin tevreden te houden, er zijn hazenpaden als het gaat om het maken overheerlijke gerechten. Tefal biedt je pannen om het reinigingsproces te versnellen, zodat je meer tijd heeft voor wat echt belangrijk is.

Ontdek de andere producten uit het assortiment  (3)

Kenmerken

Toebehoren

Veelgestelde vragen

**Volgens interne tests.

***Deze Tefal-garantie doet geen afbreuk aan de wettelijke rechten die een consument kan hebben of die rechten die niet kunnen worden uitgesloten of beperkt, noch rechten jegens de winkelier waar de consument het product heeft gekocht .

****Strengere controles dan vereist door de huidige regelgeving voor contact met voedsel. Geen PFOA in overeenstemming met toepasselijke regelgeving. Geen lood, geen cadmium (geen Pb, geen Cd) betekent geen opzettelijke toevoeging van Pb en Cd in de coatings en niet gedetecteerd door tests uitgevoerd door externe laboratoria.