Ingenio premium handgreep
Ingenio premium handgreep
Ingenio premium handgreep
Ingenio premium handgreep
Ingenio premium handgreep
Ingenio premium handgreep
Ingenio premium handgreep

Ingenio premium handgreep

Ref.: L9863023

Verkocht door : Tefal Shop

Ingenio, maakt koken eenvoudiger!

Op zoek naar een manier om koken te vereenvoudigen? Ingenio heeft de oplossing voor je. Een afneembare handgreep voor je koekenpan én steelpan om van de kookplaat naar oven te gaan, vervolgens naar de koelkast* als magie? Check. Een stapelbaar ontwerp om ruimte te besparen in de keukenla? Check. Met Ingenio wordt koken eenvoudiger! Heerlijk koken kan tijd kosten, maar bij opruimen zou dit niet nodig hoeven zijn.

Toon meer

Dit artikel is compatibel met 36 product(en)

Compatibiliteit nagaan
 • undefined

  Beveiligde betaling

 • undefined

  Gratis verzending vanaf €50

 • undefined

  Gratis retourneren binnnen 30 dagen

Diensten en garanties

 • Inclusief 2 jaar garantie
 • Toegewijde klantenservice

Veelzijdige pannen met één klik

Ingenio is gemaakt om de kookervaring thuis te vereenvoudigen. Zet de kookplaat aan, verwarm de oven en schuif de restjes rechtstreeks in de koelkast. De handige verwijderbare handgreep is zoveel meer dan een gadget: ultraveilig door het 3-punts veiligheidssysteem, bestand tegen gewichten tot 10 kg* en ook nogeens 10 jaar garantie** Ingenio bespaart elke dag tijd en energie in de keuken. Tefal Ingenio, de onbetwiste autoriteit op het gebied van de technologie achter een verwijderbare handgreep. Al meer dan 20 jaar is de tevredenheid en veiligheid van de consument de drijvende kracht achter deze innovatie. En omdat de kwaliteit en veiligheid van onze producten alleen kunnen worden gegarandeerd als ze samen worden gebruikt, kunnen de Tefal Ingenio pannen niet gebruikt worden met een andere handgreep dat mogelijk op de markt verkrijgbaar is. *Volgens interne tests **Deze garantie op (geklonken) handgrepen van Tefal heeft geen invloed op enige wettelijke rechten die een consument heeft of die rechten die niet kunnen worden uitgesloten of beperkt, noch rechten die bestaan tegenover de verkoper waarvan de klant het product gekocht heeft.

Kenmerken

Toebehoren

Gemaakt voor 36 product(en)

Voer het productnummer in de zoekbalk hieronder in of raadpleeg de tabel om er zeker van te zijn dat dit artikel compatibel is met jouw toestel.

Bewaar geen zuur voedsel

**Volgens interne tests.

***Deze Tefal-garantie doet geen afbreuk aan de wettelijke rechten die een consument kan hebben of die rechten die niet kunnen worden uitgesloten of beperkt, noch rechten jegens de winkelier waar de consument het product heeft gekocht.

(1) Afzonderlijk verkocht

*Deze Tefal garantie heeft geen invloed op de wettelijke consumentenrechten of niet uitsluitbare of beperkbare rechten, noch rechten ten opzichte van de winkelier van wie de consument het product heeft gekocht.