Hoe maak ik mijn roestvrijstalen pan schoon?
Roestvrij staal verkleurt en krijgt een patina na elk gebruik. Voeg enkele druppels azijn of citroensap toe aan je afwaswater om je pan te laten glanzen.
Voor 16.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Gratis verzending vanaf €50
| Ref.: E3110655
Weet je niet zeker welke maat je nodig hebt? Dit is onze aanbeveling:
12-18cm
1 persoon20-22cm
1 tot 3 personen24-25cm
3 tot 4 personen26-27cm
3 tot 5 personen28-29cm
4 tot 6 personen30-36cm
6 personen of meerWeet je niet zeker welke maat je nodig hebt? Dit is onze aanbeveling:
12-18cm
1 persoon20-22cm
1 tot 3 personen24-25cm
3 tot 4 personen26-27cm
3 tot 5 personen28-29cm
4 tot 6 personen30-36cm
6 personen of meer Prijs € 40,99
Op voorraad
|Voor 16.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis (muv accessoires)
Beschrijving
Beschrijving
Modern, extreem duurzaam design
Wat zit er in de doos?
Wat zit er in de doos?
In de verpakking van Jamie Oliver by Tefal Cook Smart roestvrijstalen koekenpan 28 cm - inductie
Inclusief:
Kenmerken
De producten kunnen worden verzonden vanuit 2 magazijnen:
Verzonden door Tefal Shop
Verzonden door Tefal Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit 2 magazijnen te combineren in dezelfde bestelling.
Modern, extreem duurzaam design
Hoogwaardige pan van stijlvol roestvrij staal om heerlijk thuis te koken Ontworpen in samenwerking met Jamie Oliver: "Ik kook dolgraag met deze pan. Ik grijp er altijd naar als ik zin heb in een mooi dichtgeschroeide steak. Het trucje om te weten wanneer de pan klaar is om in te bakken is om simpelweg een druppel water toe te voegen - wanneer het water als een knikker over het oppervlak danst, kun je aan de slag!"
Hoe kook je met een roestvrijstalen pan?
Verwarm de pan op middelhoog vuur. Giet of schep na 2 minuten een kleine hoeveelheid water in de pan. Als het sist en verdampt bij aanraking, is de pan nog niet klaar. Wacht nog ongeveer een minuut en probeer het dan opnieuw. De pan is klaar als het water parelt als een knikker en over het oppervlak glijdt als een soort kwik. Wees geduldig, wacht tot het vlees vanzelf loslaat. Als het perfect is dichtgeschroeid, kun je het omdraaien zonder het te beschadigen.