• Nieuw

 • Top

 • Eco-design

Ingenio Renew ON 3-delige set (koekenpan 24/28 cm, handgreep) - inductie

Ref.: L2619102

Verkocht door : Tefal Shop

Ingenio, maakt koken eenvoudiger!

 • Afneembare handgreep voor dagelijks gemak en veelzijdigheid - met gemak van kookplaat tot oven tot koelkast
 • Moeiteloos bakken zonder plakken dag na dag en gezond, vetarm koken gemakkelijk gemaakt dankzij de keramische anti-aanbaklaag
 • Minder impact op het milieu dankzij een body van 100% gerecycled aluminium*, een recyclebaar product** en een verpakking van gerecyclede vezels; ga voor meer informatie over ecodesign naar tefal.nl/eco-design
Ontdek alle functies

€ 87,49

Op voorraad

|Voor 16.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis

 • undefined

  Beveiligde betaling

 • undefined

  Gratis verzending vanaf €50

 • undefined

  Gratis retourneren binnnen 30 dagen

Diensten en garanties

 • Inclusief 2 jaar garantie
 • Toegewijde klantenservice

De eco ontworpen pannenserie waarmee je ruimte bespaart en veelzijdig kookt!

Beter koken met minder impact! Ingenio Renew ON combineert innovatie met een kleinere ecologische voetafdruk voor een geheel nieuwe manier van koken - een die ecologisch is ontworpen. Ontdek moeiteloos glijden en gezond en vetarm koken, dankzij een nieuwe keramische anti-aanbaklaag die gemaakt is om lang mee te gaan. Deze pannenset is geschikt voor alle warmtebronnen en levert perfecte, heerlijke resultaten dankzij de Thermo-Signal™-warmte-indicator. Dankzij de verwijderbare handgreep kan Ingenio Renew ON jouw leven in de keuken makkelijker maken. Zet de kookplaat aan, verwarm de oven en schuif de restjes rechtstreeks in de koelkast* De handige verwijderbare handgreep is zoveel meer dan een gadget: ultraveilig door het 3-punts veiligheidssysteem, waarmee je tot 10 kg** kan tillen en ook nog eens 10 jaar garantie*** op krijgt. Ingenio bespaart elke dag tijd en energie in de keuken.

undefined

Voordelen van Ingenio Renew ON 3-delige set (koekenpan 24/28 cm, handgreep) - inductie

De pan die alles kan!

Koken van een leien dakje, elke dag weer! Alles wat je nodig hebt om je dagelijkse tijd in de keuken te vereenvoudigen: een magische verwijderbare handgreep, een ovenbestendige en koelkastklare* pan mét een ruimtebesparend stapelbaar ontwerp.

undefined

Keramische anti-aanbaklaag

Inoceram is de nieuwe keramische anti-aanbaklaag die dag na dag moeiteloos glad blijft - om gezond, vetarm koken eenvoudig te maken.

undefined

Eco ontworpen pan

De pan heeft minder impact op het milieu dankzij een behuizing van 100% gerecycled aluminium* in een recyclebaar formaat** samen met een verpakking van gerecycled karton; ga voor meer informatie over eco-design naar tefal.nl/eco-design (*gerecycleerde materialen vertegenwoordigen minimaal 77% van het totale product, **potentiële recyclebaarheid, te sorteren in de daarvoor bestemde faciliteiten; product volledig recyclebaar behalve handvatten, voor minimaal 80% recyclebaar totaalproduct)

undefined

Geschikt voor alle warmtebronnen, incl. inductie

Ingenio Renew ON is geschikt voor alle warmtebronnen (gas, elektrisch, keramisch en halogeen), inclusief inductie. Tevens geschikt om in de oven te gebruiken.

undefined

Thermo-Signal voor perfecte kookresultaten

De innovatieve Thermo-Signal™ op de bodem van de pan kleurt effen rood wanneer de pan de juiste temperatuur heeft bereikt, voor elke keer perfecte kookresultaten.

undefined

Robuuste en veilige handgreep

De veilige en gepatenteerde verwijderbare handgreep heeft een 3-puntsveiligheidsysteem en kan tot 10 kg dragen. Wordt geleverd met een garantie van 10 jaar.

undefined

Gemaakt in Frankrijk

Ontworpen en vervaardigd in Frankrijk, met eersteklas vakmanschap en expertise

undefined

Veilige coating

Veilige coating, geen PFOA, geen lood, geen cadmium. Strengere controles dan vereist door de huidige regelgeving voor contact met voedsel.

undefined

Jouw kit Ingenio Renew ON 3-delige set (koekenpan 24/28 cm, handgreep) - inductie

In de doos: Koekenpan 24/28 cm + verwijderbare handgreep
undefined

Kenmerken

Gemakkelijk opbergen

Een plek voor alles, en alles op zijn plaats. Ingenio kookpannen, koekenpannen en deksels zijn gemaakt met een geniaal ruimtebesparend, stapelbaar ontwerp. Dankzij de verwijderbare handgrepen kun je je kookgerei in een nette stapel opbergen - en win je tot 50% meer ruimte in je keukenkastjes!​

undefined

Toebehoren

Veelgestelde vragen

*Het product bestaat uit minimaal 77% gerecyclede materialen. **Minimaal 82% van het totale product is recyclebaar ***Volgens interne tests