Tefal MasterSeal 3-delige set vershoudbakjes K30289

MasterSeal 3-delige set vershoudbakjes K30289 MasterSeal vershoudbakjes houden eten langer vers dan je denkt!

MasterSeal, de vershoudbakjes die je eten langer vers houden, 100% lekvrij zijn en die je veilig kunt vervoeren.

 

EUR 14,491

Artikelnummer : K3028912

1. Consumentenadviesprijs

MasterSeal vershoudbakjes houden eten langer vers dan je denkt!

Met deze bakjes van Tefal blijft je eten langer vers en daarom ideaal om voorgesneden voedsel en restjes in te bewaren. Danzij de speciale seal die in de deksel is aangebracht, wordt het bakje perfect afgesloten waardoor hij 100% dicht is. Zo kun je je lunch op een veilige manier meenemen in je tas, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het bakje gaat lekken.

 Deze 3-delige MasterSeal set bestaat uit:

 • vershoudbakje rechthoekig 0,55 L
 • vershoudbakje rechthoekig 1,0 L
 • vershoudbakje rechthoekig 2,30 L. 

In het MasterSeal assortiment zijn tevens verkrijgbaar:

 • MasterSeal Vershoudbakje voor vleeswaren 3 x 1 L (K30233)
 • MasterSeal Shaker 0,5 L (K30232)
 • MasterSeal IJsblokjesdoos (K30236)

 

Kenmerken
 • Houdt eten langer vers, 100% lekvrij en hygienisch

  De Clip & Close bakjes van Tefal zijn ideaal om voorgesneden voedsel en restjes in te bewaren. Je eten blijft er zelfs langer vers in. Dit komt door de speciale seal in de rand van het deksel. Deze zorgt dat het bakje perfect wordt afgesloten, schimmelvorming in de rand wordt voorkomen en 100% dicht is. Zo kun je je eten op een veilige manier meenemen in je tas, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het bakje gaat lekken. De bakjes zijn verkijgbaar in verschillende vormen en formaten.

 • Houdt eten tot wel 2x zo lang vers

  Versheid van je voedsel wordt gegarandeerd met deze vershoudbakjes. Dankzij de speciale seal in het deksel wordt het bakje perfect gesloten. Hierdoor blijft eten langer vers en blijven geuren in het bakje.

 • Veilig te vervoeren

  De Tefal MasterSeal bakjes zijn 100% lekvrij. De speciale seal in het deksel voorkomt dat het bakje gaat lekken. Vloeibare etenswaren kunnen daarom perfect meegenomen worden in de vershoudbakjes en op een later moment worden opgewarmd in de magnetron.

 • Hygiënisch

   

  Uniek aan de Masterseal vershoudbakjes is dat de seal vast zit in de deksel. Dit zorgt dat er geen etenswaren en vocht in de rand gaan zitten en voorkomt zo bacteriën en schimmelvorming.

 • 100% veilig

  De Tefal MasterSeal bakjes zijn 100% veilig. Ze zijn volledig vrij van BPA en dankzij het hygiënische ontwerp van het deksel, zijn dit de eerste vershoudbakjes waarop een Baby Care certificaat voor is afgegeven. De bakjes zijn gemaakt in Duitsland en er zit een garantie van 30 jaar op.

 • BPA-Vrij

 • Vaatwasmachinebestendig

Instructies & handleiding
Veelgestelde vragen
Groupe SEB heeft in het kader van zijn streven naar kwaliteit een eco-informatieprogramma voor zijn Tefal/T-fal-anti-aanbakproducten opgezet. Groupe SEB garandeert hiermee dat er geen PFOA, lood en cadmium aanwezig is in Tefal/T-fal-anti-aanbaklagen en dat onze anti-aanbakproducten onschadelijk zijn voor het milieu en voor de consument. Deze eco-informatie is gebaseerd op regelmatige analyses door onafhankelijke laboratoria in een groot aantal landen (INERIS in Frankrijk, ASAHI GLASS FLUOROPOLYMERS in het Verenigd Koninkrijk, FABES Labs in Duitsland, MB Labs in Canada, SGS in China) (link naar de sites van de laboratoria). De beschrijving van dit streven is te vinden op de website van Tefal/T-fal en op de verpakking van kookgerei met een Tefal/T-fal-anti-aanbaklaag.
Je apparaat bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Ga naar de rubriek “Accessoires” op de website. Daar vind je gemakkelijk alles wat je nodig hebt voor je product.
Je vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.