Frituur gezonder met hete lucht!

Met de nieuwe Tefal Fry Delight heteluchtfriteuse bereid je heerlijke, knapperige gerechten met weinig tot geen olie!*. In de Fry Delight kun je niet alleen jouw favoriete gerechten frituren, maar ook grillen, bakken en braden. Fry Delight combineert 4 verschillende kookwijzen in slechts één apparaat!

Frituur gezonder dankzij de Air Pulse Technology

Fry Delight maakt gebruik van de Air Pulse Technology, waarmee je op een makkelijke, snelle en gezondere manier kunt koken. Door te koken met hete lucht krijgt het eten namelijk een knapperige buitenkant, terwijl het van binnen lekker zacht blijft. Fry Delight laat je ervaren dat gezonder eten ook erg lekker kan zijn!

Makkelijk in gebruik

In gebruik laat de Fry Delight niets te wensen over; stel de thermostaat en de timer in, voeg je gerecht toe en koken maar!

De temperatuur van Fry Delight is instelbaar van 150 tot 200 graden en biedt daarmee de mogelijkheid om een grote variatie aan gerechten te bereiden op verschillende temperaturen.
De timer is instelbaar tot 30 minuten en zorgt ervoor dat de Fry Delight automatisch uitschakelt wanneer de ingestelde bereidingstijd is verstreken. Aan het eind van het bereidingsproces klinkt een geluidssignaal.
Dankzij de Air Pulse Technology bereid je op een makkelijke, snelle en gezonde manier heerlijke en knapperige gerechten met weinig tot geen olie!* Je bereidt bijvoorbeeld al 2 porties frietjes in slechts 15 minuten**
De Fry Delight heeft een capaciteit van 0,8kg, waarmee je bijvoorbeeld voor 4 personen frietjes kan bereiden
Na de kookcyclus kun je de binnenpan en het mandje in de vaatwasmachine reinigen en dankzij de anti-aanbaklaag is schoonmaken met de hand ook heel makkelijk.

Fry Delight heeft nog meer voordelen...

Je herkent het vast wel: de nare vetluchtjes van een traditionele friteuse waarbij de gerechten vaak o-zo-lekker, maar helaas ook minder gezond zijn? Dankzij de heteluchtcirculatie van Fry Delight is de toevoeging van olie niet of nauwelijks* nodig, waardoor er minder nare vetluchtjes vrij komen en de gerechten gezonder bereid kunnen worden.

De voordelen op een rij!

  • Heerlijke en knapperige gerechten met weinig tot geen olie!*
  • Air Pulse Technology; op een makkelijke, snelle en gezondere manier koken met hete lucht
  • Makkelijk in gebruik; timer tot 30 minuten instelbaar en regelbare termostaat tot 200 graden.
  • Snel; bereid 2 porties frietjes in 15 minuten**
  • Veelzijdig; In de Fry Delight kun je niet alleen jouw favoriete gerechten frituren, maar ook grillen, bakken en braden.
  • Nauwelijks last van nare vetluchtjes; de toevoeging van vet/olie is (bijna) niet nodig.
  • Binnenpan en het mandje zijn vaatwasmachinebestendig, maar dankzij de anti-aanbaklaag ook makkelijk met de hand te reinigen.

*Voor vele bereidingen heb je geen olie nodig.
**500g dunne bevroren frietjes, in 15 minuten gebakken op 200°C inclusief voorverwarming.