Minigraanrepen met cashewnoten en chocolade - Recepten Cake Factory | Tefal
Tefal
Recept van Tefal

Minigraanrepen met cashewnoten en chocolade

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 2u. 4min.
  • Bereiden
    25min.
  • Koken
    1u. 4min.
  • Afkoelen
    35min.

Ingrediënten

3 ovenlading

  • 180 g grof gemalen havermoutvlokken

  • 60 g bloem

  • 75 g boter

  • 9 cl warm water (90 g)

  • 135 g suiker

  • 135 g grof gehakte cashewnoten

  • 3 snufjes zout

  • 150 g fijngehakte chocolade

Toebehoren

  • Bakvorm voor 21 mini-repen
    Bakvorm voor 21 mini-repen

Bereiding

Stap 1 /6

Smelt de boter op programma P5 (Smelten van chocolade) gedurende 6 minuten.

  • 75g boter

Stap 2 /6

Doe de havermoutvlokken, de bloem, de suiker, een snufje zout en de gehakte cashewnoten in een kom. Meng door elkaar. Voeg de nog warme, gesmolten boter en het warme water toe. Meng tot een gelijkmatig deeg. Verdeel het deeg over de kleine vormpjes. Plaats de vormpjes in de Cake Factory.

  • 180g grof gemalen havermoutvlokken
  • 60g bloem
  • 75g boter
  • 9cl warm water (90 g)
  • 135g suiker
  • 135g grof gehakte cashewnoten
  • 3 snufjes zout
  • Bakvorm voor 21 mini-repen

Stap 3 /6

Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.

Stap 4 /6

Laat 5 minuten rusten en haal uit de vorm.

Stap 5 /6

Verdeel de fijngehakte chocolade over de vormpjes. Zet ze in de Cake Factory. Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.

  • 150g fijngehakte chocolade
  • Bakvorm voor 21 mini-repen

Stap 6 /6

Duw in ieder vormpje een minigraanreep in de gesmolten chocolade. Zet 30 minuten in de koelkast om de chocolade hard te laten worden. Haal uit de vorm en smullen maar.

  • 150g fijngehakte chocolade

Schaal SS-185673

Schaal SS-185673

Rooster SS-185685

Rooster SS-185685

Schotel SS-185759

Schotel SS-185759

Ovenrooster SS-185760

Ovenrooster SS-185760