Aardappelbroodje met zalm
- Totale tijd 47min.
- 30min.
Bereiden - 17min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Compatibele apparaten (20)
Ingrediënten
2 personen
2 Aardappelen
4 el Geraspte kaas
2 el Zonnebloemolie
60 g Gerookte zalm
0.5 Komkommer
1 handvol Rucola
4 el Kruidenroomkaas
Zout
Bereiding
Stap 1 /6
Maak de aardappelen schoon zonder ze te schillen en snijd ze in dunne plakjes. Een mandoline kan hiervoor handig zijn.
Stap 2 /6
Leg de aardappelschijfjes overlappend op een bakpapier, zodat ze elkaar half bedekken en een rechthoek vormen. Bestrijk ze lichtjes met olie en bestrooi ze licht met geraspte kaas, zodat de aardappels aan elkaar plakken.
Stap 3 /6
Plaats de aardappelrechthoekjes in het apparaat met de plaat. Start het kookproces. Draai de aardappelrechthoekjes halverwege de baktijd om.
Stap 4 /6
Laat ze na het koken een beetje afkoelen.
Stap 5 /6
Bedek een laag aardappelrechthoekjes met slagroomkaas. Voeg rucola, plakjes gerookte zalm en plakjes komkommer toe.
Stap 6 /6
Herhaal het proces door een nieuwe laag aardappelrechthoeken toe te voegen en bedek het vervolgens op dezelfde manier.