undefined

Onze verplichtingen

Omdat het onze verantwoordelijkheid is om de impact van onze producten gedurende hun hele levenscyclus te verminderen, zetten wij ons in om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren, maar ook om een levendigere samenleving op te bouwen waarin iedereen tijd kan besteden aan belangrijke dingen die ons samenbrengen.

undefined

Voor een betere wereld,

zet Tefal zich in om de voetafdruk op het milieu te verkleinen

   undefined

   Tefal streeft ernaar

   elke dag een belangrijke rol te spelen bij de opbouw van een levendigere samenleving

   undefined

   Tefal staat aan je zijde om je te helpen zelfgemaakte maaltijden te bereiden die passen bij wie je bent..

   Omdat goed eten essentieel is om gezond te blijven, zijn onze producten en diensten ontworpen om smakelijke, zelfgekookte maaltijden te promoten die voldoen aan ieders smaak en voorkeur. Om de uitdaging van gezonde voeding met minder impact op het milieu aan te gaan, hebben Groupe Seb en Tefal een handvest van gezonde en duurzame recepten opgesteld. Dit handvest stimuleert je meer groenten, granen en peulvruchten en minder vlees, vet en zout te eten...

   undefined

   ... en ons samen te brengen!

   Bij Tefal geloven we echt dat thuis altijd een rijke bron van emoties moet zijn. Door innovatieve oplossingen te ontwikkelen die een perfecte bereiding garanderen, wordt niet alleen de bereiding van zelfgemaakte maaltijden vereenvoudigd, maar kun je ook genieten van onvergetelijke momenten die je met je geliefden kunt delen. Onze producten en diensten delen één ambitie: je helpen unieke ervaringen op te doen, zodat jij je bezig kunt houden met wat echt belangrijk is.

   Omdat een samenleving die iedereen omvat zinvoller is

   De ergonomie van onze producten is speciaal ontworpen om iedereen in staat te stellen onze oplossingen dagelijks te gebruiken, ongeacht leeftijd of lichamelijke conditie. Het Includeo-ontbijtassortiment omvat een spel met contrasten tussen kleuren, grotere knoppen voor een betere hantering, ergonomische handgrepen, of de gebruiksaanwijzing in braille, grote letters, audio en online.
   Deze inclusieve aanpak draagt bij aan een levendigere samenleving, die ons aanmoedigt om te delen.

   undefined