BELANGRIJKE VEILIGHEIDSWAARSCHUWING: 

TEFAL BROODROOSTER SMART'N LIGHT 
MODEL - TL680410

Wij hebben geconstateerd dat er bij het TEFAL broodrooster Smart’n Light, model TL640810, een veiligheidsrisico is ontstaan.

Omdat de veiligheid en tevredenheid van onze klanten onze belangrijkste prioriteit is, heeft TEFAL besloten tot een vrijwillige terugroepactie van het TEFAL Smart'n Light broodrooster, model TL640810, gedistribueerd in Europa en gefabriceerd in 2021.

Er is geconstateerd dat onder afwijkende gebruiksomstandigheden, een tekortkoming aan het product een mogelijk elektrisch risico voor de gebruiker kan veroorzaken. Het aanraken van het verwarmingselement binnenin het broodrooster kan de gebruiker blootstellen aan een elektrische schok als het broodrooster op de elektriciteit is aangesloten, ook als het broodrooster niet in gebruik is.

Deze product-terugroepactie is uit voorzorg en geldt alleen voor het broodrooster Smart'n Light, model TL640810, van TEFAL. Alle andere modellen broodroosters van TEFAL hebben dit gebrek niet en kunnen zoals gebruikelijk veilig worden gebruikt.

Als uw broodrooster voorzien is van de referentie TL640810 (zie het naamplaatje op de onderzijde van het product), vragen wij u om per direct te stoppen met het gebruik ervan en het apparaat kosteloos aan TEFAL te retourneren om het aankoopbedrag terug te krijgen.

Hoe kan ik mijn broodrooster kosteloos retour sturen?
Via deze link dient u het retour sturen van uw broodrooster te registreren. Na het invullen van alle gegevens, ontvangt u een PostNL verzendlabel dat u kunt printen en op de buitenkant van het pakket kunt bevestigen. U brengt het pakket naar een PostNL pakketpunt bij u in de buurt. Mocht u geen mogelijkheid hebben om het verzendlabel te printen, dan kunt u het retouradres dat op het label wordt vermeld ook op de doos schrijven. Er zijn voor u dus geen kosten verbonden aan het retourneren van het pakket.

Hoe krijg ik het aankoopbedrag terug?
Na ontvangst en controle van product- en serienummer ontvangt u de consumentenadviesprijs van het broodrooster à € 66,99 binnen 2 weken van ons retour op uw bankrekening. Hiervoor hebben wij geen aankoopbon van het broodrooster nodig.

Als u vragen heeft over deze terugroepactie, dan kunt u contact opnemen met het volgende telefoonnummer 043 8800134 (ma-vr: 9.00 tot 17.00 uur) of via e-mail: tefalrecall@consumercare.info.

TEFAL stelt hoge eisen aan de kwaliteit van haar producten. Veiligheid heeft onze hoogste prioriteit. Wij danken u voor uw medewerking en bieden u onze excuses aan voor het ongemak.

 

Ga hier naar de registratie

Klik hier voor veelgestelde vragen
Terugroepactie broodrooster