Frituurpannen

Ontdek het aanbod frituurpannen voor je favoriete goudbruine, knapperige gerechten. Bereid meer dan frietjes en nuggets: probeer eens samosa’s, donuts, loempia's, kip en meer. Serveer zachte maar knapperige gerechten waar iedereen van houdt: voor een feestje of een maaltijd met het gezin.

undefined
 • Top

  FILTRA PRO 3L PREMIUM FR5101

  undefined
 • Oleoclean Pro Inox & Design FR8040 friteuse

  undefined
 • Super Uno FR3140 friteuse

  undefined

Waarom heb je een Tefal frituurpan nodig?

Frituur als een professional

Snelle opwarmtijd en perfecte olietemperatuurregeling : voor professionele frituurresultaten

undefined

Eenvoudig en veilig frituren

Onze frituurpannen zijn gemaakt met een geurfilter, uitneembare bak voor eenvoudige reiniging en oliefiltersysteem voor altijd schone olie.

undefined

Kwalitatieve frituurpannen die lang meegaan

We zijn sinds 1966 expert op het gebied van leidende innovatie voor frituurpannen en onze 10-jarige garantie maakt frituren nog eenvoudiger

undefined

2 jaar internationale garantie

15 jaar repareerbaar

30 dagen gratis retour

1-2 werkdagen levertijd

Houd olie langer schoon

Met Oleoclean is de friteuse zo schoon! Ons exclusief oliefiltersysteem filtert frituurresten in een enkele handeling uit de olie zodat de olie meerdere keren gebruikt kan worden. Minder olie-afval, meer frituren! Sommige apparaten hebben een apart oliecompartiment, klaar voor de volgende keer.

Praktische accessoires voor frituurpannen

Haal alles uit je frituurpan met extra accessoires en onderdelen die er speciaal voor ontworpen zijn. Van frituurmanden tot handvatten, selecteer de voor jouw geschikte artikelen.

undefined