Vis, vlees, groenten, saus... Wat voor maaltijd je ook wil bereiden, er is altijd wel een geschikte Tefal pan!
Coating binnenkant pan
Handvat
Materiaal
Geschikt voor
Coating aan de buitenkant
Thermo-Signal™
Ontdek meer over de coating van onze pannen om een keuze te maken welke het beste bij je past!
STANDAARD
AFNEEMBAAR
Gegoten aluminium
Aluminium
Roestvrij staal
Gietijzer
Robuust materiaal
Houdt goed de warmte vast
Meer dan 60% lichter dan gietijzer
Extreem duurzaam
Geen vervorming naarmate gebruik
Ideaal voor koken (sauzen, soepen en meer)
Uitstekende warmteverdeling
Snelle opwarming
Extreem licht
Extreem robuust materiaal
Houdt de warmte uitstekend vast
Met handig condensatiesysteem in de deksel voor extra malse resultaten
Kijk altijd goed naar de iconen wanneer je je pan kiest en kookt, zodat deze geschikt is voor jouw warmtebron.
Gas
Elektrisch
Keramisch
Inductie
Kies de juiste coating die voldoet aan jouw wensen
Anti aanbak
makkelijk schoon te maken
Keramisch
krasbestendig en makkelijk schoon te maken
GEGOTEN ALUMINIUM
extreem duurzaam en stevig
Roestvrij staal
extreem duurzaam en stevig
Perfect voor:
• Bakken zonder vet of olie
• Je gerechten bakken niet aan
• Gemakkelijk schoon te maken
Perfect voor:
• Aanbraden, braden of roerbakken
• Krokante buitenkant en sappige binnenkant
• Koken met een beetje vet
Perfect voor:
Wanneer je jouw pannen volledig vertrouwt, zullen jouw gerechten nog lekkerder smaken.
Met Tefal pannen ben je verzekerd dat de pannen veilig zijn.
(1) Gecertificeerd door CEN, NSF International
(2) Strengere controles dan die vereist door de huidige voorschriften voor voedselcontact. Geen migratie boven detectiedrempel
De coatings van Tefal bevatten 0% PFOA, 0% cadmium en 0% lood. Daarnaast worden ze regelmatig getest en goedgekeurd door onafhankelijke externe laboratoria.
Tefal pannen zijn gemaakt van een dikke aluminium plaat.(1)
Getest en gecertificeerd door onafhankelijke externe laboratoria.
Maak kennis met onze vernieuwde Thermo-Signal™. Geniet keer op keer van perfecte bakresultaten door bakken op de juiste temperatuur. Zodra de rode stip effen rood kleurt weet je dat jouw pan heet genoeg is om te beginnen met bakken. Zo behoud je kleuren, smaken en vitamines en ziet jouw gerecht er perfect uit op elke foto.
Anti-aanbak
Gemakkelijk te reinigen
Koken en bakken zonder vet
Anti-aanbak levensduur
Bestand tegen krassen
Aanbraden van voedsel
Gebakken eieren, gebakken kip en verse groenten
Gebakken vis en roerbakken
Krokant vlees
Geroosterde aardappelen
Soepen en sauzen
Karamelliseren
Sauzen en soepen
Vis, vlees, groenten, saus... Wat voor maaltijd je ook wil bereiden, er is altijd wel een geschikte Tefal pan!
Onmisbaar in de keuken
Ook handig in de keuken
Onmisbaar in de keuken als basis. Kook sauzen, rijst, aardappelen, soepen en meer in stijlvolle RVS pannen.
Vind gebruiksaanwijzingen voor je Tefal producten
Krijg antwoorden op al je vragen
Onze adviseurs staan voor je klaar
Volg ons