Komkommer(tijd) recepten

Strijken? Natuurlijk met Tefal!
Probeer het nu 90 dagen!

Wereldwijd heeft Tefal al meer dan 100 jaar ervaring in het ontwikkelen van strijkproducten een Tefal heeft daarin dan ook een breed assortiment. Voor iedereen heeft Tefal een passende oplossing voor het strijken of stomen van je kleding en andere stoffen. Strijk je het liefst kleinere hoeveelheden met een strijkijzer of werk je liever al je strijkgoed in één keer weg met een krachtige stoomgenerator? Als je snel je kleding wilt opfrissen of glad stomen, dan is een kledingstomer weer ideaal. Tefal heeft het allemaal!

We zijn vanuit Tefal zo overtuigd van de kwaliteit van onze strijkproducten dat je ze altijd 90 dagen mag testen! Ben je in deze testperiode toch niet 100% overtuigd, dan mag je het aangekochte product altijd naar ons terugsturen. Dus koop dat Tefal strijkproduct en overtuig jezelf! Wij zijn ervan overtuigd dat strijken nog nooit zo leuk en efficiënt was!

Actievoorwaarden 90 dagen op proef Tefal strijkproducten


Strijken doe je met Tefal

Met een uitgebreid assortiment stoomgeneratoren, stoomstrijkijzers en kledingstomers van topkwaliteit biedt Tefal alles op het gebied van strijken. 

90 dagen op proef

Probeer nu 90 dagen de stoomgeneratoren, stoomstrijkijzers en kledingstomers van Tefal en laat je overtuigen. Mocht je niet tevreden zijn, bieden wij je de mogelijkheid om je product (indien in goede staat) retour te zenden. Je ontvangt dan het volledige aankoopbedrag terug (excl. verzendkosten).

Hoe stuur ik mijn product terug?

 • Houd het originele aankoopbewijs bij de hand
 • Meld het product aan via de Self Service Module. Hiermee wordt je retourzending in behandeling genomen en volg je de status van je zending.
 • Verpak het product in de originele doos, inclusief alle bijbehorende accessoires en het originele aankoopbewijs
 • Stuur het pakket retour naar onze service afdeling. Het adres staat vermeld op het verzendlabel dat je automatisch per e-mail ontvangt na aanmelding van je retourzending.

Indien de retourzending voldoet aan de onderstaande actievoorwaarden, ontvang je het volledige aankoopbedrag binnen 6 weken terug (excl. verzendkosten).

Actievoorwaarden:

 • De retourzending dient voorzien te zijn van het originele aankoopbewijs.
 • Het product dient in goede staat geretourneerd te worden in de originele verpakking inclusief alle bijbehorende accessoires.
 • Indien de originele EAN code niet aanwezig is op de verpakking, omdat deze gebruikt is voor een cashback actie, dan zal het hoogste cashback bedrag op het betreffende model ingehouden worden.
 • Deze 90 dagen op proef actie geldt alleen voor producten die gekocht zijn door consumenten in Nederland en niet voor producten die aangeschaft zijn via spaarprogramma’s (zoals Airmiles, etc.) of aankopen in het buitenland.
 • Tefal accepteert maximaal 1 (één) aanmelding per deelnemer voor deze actie.
 • Deelname aan deze actie is alleen mogelijk binnen 90 dagen na de aankoopdatum van het betreffende product, zoals vermeld op het aankoopbewijs.
 • Deze actie geldt in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen, maar bij deelname aan deze ‘90 dagen op proef’ actie zal de eventueel ontvangen cashback of gratis product verrekend worden op basis van het hoogste cashback bedrag op het betreffende model en/of de adviesprijs van het gratis product.
 • De verzendkosten worden niet vergoed door Tefal.
 • Wij streven er naar het aankoopbedrag - minus indien van toepassing het bedrag van de cashback of het gratis product - binnen 6 (zes) weken op jouw bankrekening te storten. Dit bedrag kan enkel per bankoverschrijving worden overgemaakt.
 • De minimale leeftijd voor deelname aan de ‘90 dagen op proef actie’ is 18 (achttien) jaar. Wil je deelnemen aan deze actie en ben je nog geen 18 (achttien) jaar? Laat dan een ouder of wettelijk vertegenwoordiger jouw aanvraag indienen.
 • Tefal behoudt zich het recht voor de actie te allen tijde te wijzigen of te stoppen, zonder opgaaf van redenen.