Linen_care_90dagenopproef_nw_.jpg

 

Strijken doe je met Tefal

Met een uitgebreid assortiment stoomgeneratoren, stoomstrijkijzers en kledingstomers van topkwaliteit biedt Tefal alles op het gebied van strijken. 

Het beste strijkresultaat

Met een Tefal stoomstrijkijzer worden de ergste kreukels moeiteloos verwijderd, zelfs bij lastige stoffen als katoen en linnen. Met een Tefal stoomgenerator strijk je snel en krijg je een perfect strijkresultaat, doordat de stoom diep tot in de vezels doordringt. En wil je snel even een shirtje ontkreuken, dan kan dat met een Tefal kledingstomer!

90 dagen op proef

Probeer nu 90 dagen de stoomgeneratoren, stoomstrijkijzers en kledingstomers van Tefal en laat je overtuigen.
Mocht je niet tevreden zijn, bieden wij je de mogelijkheid om je product retour te zenden. Je ontvangt dan het volledige aankoopbedrag retour.

Hoe stuur ik mijn product terug?

Je stuurt je product in originele verpakking (inclusief streepjescode) retour naar onze service afdeling.

Meld je product aan via de Self Service Module. Hiermee wordt je retourzending in behandeling genomen en volg je de status van je zending. Het adres staat vermeld op het verzendlabel dat je automatische per email ontvangt na aanmelding van je retourzending.  Indien de retourzending voldoet aan de onderstaande actievoorwaarden, ontvang je het volledige aankoopbedrag binnen 6 weken terug (excl. verzendkosten).

Actievoorwaarden