Tefal MasterSeal to Go Snackbox 1.0 L K31005

MasterSeal to Go Snackbox 1.0 L K31005
Vanaf nu hoef je niet meer bang te zijn dat je bakjes gaan lekken onderweg!

De MasterSeal to Go Snackbox houdt voedsel langer vers dankzij zijn VERS sluiting. Hij is ook 100 % lekvrij, hygiënisch en veilig. 100% veilig om mee te nemen onderweg. Met 2 handige inzetstukken.

€ 9,351

Artikelnummer : K3100512

1. Consumentenadviesprijs

Neem veilig je favoriete maaltijden mee en eet ze onderweg op in de MasterSeal to Go lunchboxen!

De MasterSeal to Go lunchboxen houden voedsel langer vers! Dankzij de handige inzetstukken is deze snackbox ideaal om van alles in mee te nemen. Wat dacht je van wat druiven en wat hartigs voor rond de klok van 3? Dankzij de speciale seal die in het deksel is aangebracht wordt het bakje perfect afgesloten waardoor hij 100% dicht is. Zo kun je hem op een veilige manier meenemen in je tas, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het bakje gaat lekken. De MasterSeal to Go boxen zijn Magnetron-, vriezer- en vaatwasmachinebestendig.    
Kenmerken
 • 100% lekvrij    

  De Tefal MasterSeal to Go snackbox is 100% lekvrij. De speciale seal in het deksel voorkomt dat het bakje gaat lekken. Vloeibare etenswaren kunnen daarom perfect meegenomen worden in deze lunchbox en op een later moment worden opgewarmd in de magnetron.

 • Veilig te vervoeren

  De Tefal MasterSeal bakjes zijn 100% lekvrij. De speciale seal in het deksel voorkomt dat het bakje gaat lekken. Vloeibare etenswaren kunnen daarom perfect meegenomen worden in de lunchboxen en op een later moment worden opgewarmd in de magnetron.

 • 100% Lekvrij  

  De MasterSeal to Go bakjes van Tefal zijn ideaal om eten in mee te nemen. Je eten blijft er zelfs langer vers in. Dit komt door de speciale seal in de rand van het deksel. Deze zorgt dat het bakje perfect wordt afgesloten, schimmelvorming in de rand wordt voorkomen en 100% dicht is. Zo kun je je eten op een veilige manier meenemen in je tas, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het bakje gaat lekken. De bakjes zijn verkijgbaar in verschillende vormen en formaten.

 • Garantie

  De lunchboxen zijn gemaakt in Duitsland en hebben 30 jaar garantie.

 • BPA-vrij

  De Tefal MasterSeal to Go lunchboxen zijn 100% veilig. Ze zijn volledig vrij van BPA en zeer hygiënisch ontworpen.

Eigenschappen
Materiaal deksel PLASTIC-POLYPROP. (PP) / THERMOPL. ELAST. (TPE)  
Koudhoudtijd NIET VAN TOEPASSING  
Warmhoudtijd NIET VAN TOEPASSING  
100% lekvrij Niet van toepassing  
Geschikt voor magnetron    
Vaatwasmachinebestendig    
Number of independent parts 4  
Consumentenadviesprijs € 9,35

Instructies & handleiding
Reviews
Reviews