Tefal Masterchef Gourmet Delica'Tool QB538D keukenmachine

Masterchef Gourmet Delica'Tool QB538D keukenmachine Krachtig en delicaat voor perfecte mousse, tiramisu en luchtige desserts!

Bak je graag smeuïge taarten, luchtige mousses en heerlijke tiramisu, maar kan je wel wat hulp gebruiken? De Masterchef Gourmet keukenmachine is krachtig, maar delicaat genoeg om elke dag heerlijk luchtig gebak en deegwaren mee te bereiden. Met een krachtige motor van 1100 Watt en een kom met een inhoud van 4,6 liter kan je in één keer tot wel 40 cupcakes bereiden. De Masterchef Gourmet Delica'Tool wordt geleverd met drie exclusieve accessoires: de unieke Flex Whisk (voor heerlijk luchtige eiwitten), de Flex Bowl (een siliconen kom met meerdere functies) en de Delica'tool (voor de bereiding van luchtige desserts in een handomdraai). Met de gegoten K-Klopper en deeghaak kan je cakemengsels en zelfs pizzadeeg maken. Naast dit alles zijn er nog zeven accessoires apart verkrijgbaar voor ultieme veelzijdigheid.

 

 

 

 

Artikelnummer: QB538D38

€ 249,95

De betrokkenheid van Tefal

Masterchef Gourmet Delica'Tool keukenmachine: maak heerlijk luchtige desserts

Laat geen dag voorbij gaan zonder een heerlijke thuisgemaakte lekkernij! Met de Masterchef Gourmet+ keukenmachine kun je eindelijk je creativiteit de vrije loop laten. Geniet van heerlijke chocolademousse, vruchtentaarten, zelfgemaakte pizza's en nog veel meer. Vaak heb je voor het bakken van taarten en gebak 2 verschillende kommen nodig.

 • Deze Masterchef Gourmet heeft daarom naast de roestvrijstalen kom (4,6 L) ook de unieke Flex Bowl: een flexibele siliconen mengkom. Zo kun je in een keer beslag en botercrème maken zonder tussentijds de kom schoon te maken.
 • Daarnaast is de Flex Bowl geschikt voor de magnetron, waardoor je gemakkelijk en snel chocolade kunt smelten voor heerlijke chocoladetaart. Met de krachtige 1100 W motor heb je alles in huis om zowel licht cakebeslag te maken als zwaar pizzadeeg.
 • Er worden 4 patisserie-accessoires meegeleverd: de nieuwe Delica'Tool (ideaal voor luchtige bereidingen als mousse), de Flex Whisk garde (perfect om eiwitten luchtig op te kloppen), een roestvrijstalen K-klopper (voor heerlijk taartbeslag), een roestvrijstalen deeghaak (voor zwaar pizzadeeg).
 • Daarnaast wordt er een blender (1.5 L) bijgeleverd, zodat je alles in huis hebt om ook heerlijke smoothies te maken.

Kloppen, kneden, mixen; jij levert de creativiteit, de keukenmachine het vermogen.

Kenmerken
 • Drie slimme accessoires

  De Masterchef Gourmet wordt geleverd met drie exclusieve accessoires voor heerlijk luchtige desserts . Bespaar tijd en moeite met de combinatie van onze gepatenteerde Flex Whisk, de Flex Bowl en de Delica'tool!

 • Exclusieve Delica'tool accessoire voor perfecte mousse

  Mousse vraagt om een delicate behandeling: de lucht moet er namelijk goed in blijven voor de perfecte consistentie. De Delica'Tool lijkt op de bekende pannenlikker en door zijn unieke vorm kan de Delica'Tool je bereiding perfect luchtig houden.

 • Exclusieve Flex Bowl: de eerste 3-in-1 siliconen kom

  De Flex Bowl is magentronbestendig, past in je Masterchef Gourmet en je kunt je hele bereiding klaarmaken zonder tussendoor schoon te maken.


 • Exclusieve Flex Whisk technology: voor perfect opgeklopte eiwitten

  Dankzij de speciaal ontworpen draden met drie niveaus, bereikt de Flex Whisk garde makkelijk de onderkant van de kom en kan zelfs één eiwit luchtig kloppen.

 • Planetaire beweging voor optimale mixresultaten!

  De planetaire beweging zorgt ervoor dat het deegaccessoire en de kop van de keukenmachine zo draaien dat elk deel van de kom bereikt wordt, voor gladde en gelijkmatige mixresultaten.

 • Hoogwaardige metalen pattiserie-set

  Ons eigen Flex Whisk garde is ideaal voor het opkloppen van eiwitten en slagroom; de gegoten K-Klopper voor licht deeg en een gegoten deeghaak voor zwaar deeg.

 • Snel en krachtig

  1100 Watt aan vermogen en acht snelheidsstanden, met pulsestand voor gladde, gelijkmatige mengsels.

 • Roestvrijstalen kom met handvatten en een inhoud van 4,6 liter

  De grote inhoud van de kom (4,6 liter) zorgt ervoor dat je grote hoeveelheden in een keer kunt bereiden: klop tot wel 10 eiwitten, maak tot wel 40 heerlijke cupcakes of kneed drie grote pizzabodems.

 • Inspiratie nodig? Maak gebruik van de 33 receptenideeën!

  Download het receptenboekje van de Tefal website! Hierin staan 33 recepten, variërend van gezonde dagelijkse snacks tot heerlijke desserts en zelfs acht recepten die speciaal bedoeld zijn voor gebruik met het Delica'tool accessoire.

 • Incl. Blender

  Gebruik de blenderkan om smoothies met vers fruit te maken, pannenkoekbeslag te bereiden en nog veel meer. De maatstrepen zorgen ervoor dat je precies alles kunt afmeten, en de vuldop kan gebruikt worden om zelfs tijdens het blenden nog ingrediënten toe te voegen.

Eigenschappen
Aantal recepten ONLINE RECEPTENBOEK  
Receptenboekje    
Vermogen 1100  
Snelheidsinstellingen 8  
Pulsestand    
Planetaire beweging    
Totale inhoud van de kom (l) 4.5999999999999996  L
Materiaal van de kom Roestvrij staal  
Blender Ja  
K-Klopper Ja  
Deeghaak Ja  
Garde Ja  
Snoeropbergruimte    
Kleur Roestvrij staal  
Consumentenadviesprijs
€ 249,95
Instructies & handleiding
Veelgestelde vragen
Voordat je je machine voor het eerst gebruikt, was je alle onderdelen van de accessoires in een warm sopje (raadpleeg het hoofdstuk over reinigen in de handleiding). Afspoelen en afdrogen.
Zet het motorblok op een vlakke, schone en droge ondergrond.
Steek de stekker in het stopcontact.
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog altijd niet werkt, probeer dan niet het apparaat zelf open te maken of te repareren, maar breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het apparaat niet. Laat het snoer vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Bij een keukenmachine worden de mixapparaten van bovenaf aangedreven, terwijl deze bij een foodprocessor van onderaf worden aangedreven. Een keukenmachine is hoofdzakelijk bedoeld voor het kneden van deeg en het mixen van cake- en taartbeslag. Een foodprocessor kan dat ook, maar minder efficiënt dan een keukenmachine. Bedenk of en hoe vaak je taarten en cakes wilt maken. Als je dat vaak wilt doen, is een keukenmachine waarschijnlijk een betere keuze. Houd er wel rekening mee dat een foodprocessor kleiner is dan een keukenmachine.
Je apparaat bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Ga naar de rubriek “Accessoires” op de website. Daar vind je gemakkelijk alles wat je nodig hebt voor je product.
Je vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.