Ananas met kaneel
- Totale tijd 25min.
- 10min.
Bereiden - 15min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
2 personen
0.5 Ananas
15 g Bruine suiker
15 g Gesmolten boter
0.5 tl Kaneel
1 snuifje Nootmuskaat
Bereiding
Stap 1 /6
Verwijder de schil van de ananas en snijd hem in plakken. Verwijder de kern met een koekjesring en snijd elke plak doormidden. Meng in een kom de ananasschijven met de bruine suiker, gesmolten boter, kaneel en nootmuskaat.
0.5 Ananas 15g Bruine suiker 15g Gesmolten boter 0.5tl Kaneel 1snuifje Nootmuskaat
Stap 2 /6
Zet het apparaat aan. Zet lade 1 aan. Zorg dat de plaat in lade 1 ligt. Zet het GRILL-programma 15 minuten aan op 200 °C. Doe de ingrediënten nog niet in de lade, het apparaat begint automatisch met voorverwarmen.
Stap 3 /6
Druk op START om het kookproces te starten.
Stap 4 /6
Wanneer het apparaat piept en op het scherm ‘Toevoegen’ verschijnt, is de voorverwarmingscyclus van de grill voltooid. Leg de ananasschijven op de plaat in lade 1 en dek de kom af. Het kookproces wordt automatisch hervat.
Stap 5 /6
Controleer en laat indien nodig nog een paar minuten koken.
Stap 6 /6
Serveer de ananas direct met sandwichkoekjes.