Bananenmuffins
- Totale tijd 33min.
- 15min.
Bereiden - 18min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
6 personen
200 g Banaan
160 g Bruine suiker
35 g Ahornsiroop
50 g Boter
15 g Neutrale olie
20 g Melk
1 Ei
155 g Banketbakkersbloem
15 g Maïzena
5 g Bakpoeder
1 tl Kaneel
30 g Fijngehakte noten
60 g 45 g melkchocoladestukjes
Bereiding
Stap 1 /4
Pel en snijd de bananen in plakjes en doe ze in een kom. Voeg de bruine suiker en ahornsiroop toe en mix tot een compote.
200g Banaan 160g Bruine suiker 35g Ahornsiroop
Stap 2 /4
Voeg de gesmolten boter, olie, ei en melk toe. Meng met de garde en voeg de bloem, maïzena, bakpoeder, kaneel, noten en chocoladestukjes toe. Gebruik een spatel om een egale massa te maken en verdeel het over de muffinvormpjes (60 g).
50g Boter 15g Neutrale olie 20g Melk 1 Ei 155g Banketbakkersbloem 15g Maïzena 5g Bakpoeder 1tl Kaneel 30g Fijngehakte noten 60g 45 g melkchocoladestukjes
Stap 3 /4
Zet het apparaat aan. Zet lade 1 aan. Zet het GEBAK-programma 18 minuten aan op 150 °C. Zet de vormpjes op de plaat in lade 1. Zet lade 2 aan. Zet het GEBAK-programma 18 minuten aan op 150 °C. Zet de vormpjes op de plaat in lade 2. Druk op START om beide kookprocessen te starten.
Stap 4 /4
Laat de muffins afkoelen voordat je ze serveert.