Bordje gestoofde vis met tomaten en venkel
Tefal
Recept van Tefal

Bordje gestoofde vis met tomaten en venkel

Beoordeling met vijf sterren (gemiddeld)

5/5

  • Totale tijd 35min.
  • Bereiden
    15min.
  • Koken
    20min.
  • Afkoelen
    0min.

Ingrediënten

4 personen

Bereiding

Stap 1 /10

Snij de vis in blokjes met een scherp mes.

Stap 2 /10

Besprenkel met citroen en laat marineren.

Stap 3 /10

Snij intussen de venkel en de tomaten in blokjes.

Stap 4 /10

Schil de komkommer en snij de komkommer in twee. Hol de komkommer uit met een lepel en snij in halve schijfjes.

Stap 5 /10

Hak de bieslook en de peterselie fijn.

Stap 6 /10

Doe de venkel en de tomaten in de ActiFry en overgiet met de lepel olijfolie. Sluit vervolgens de deksel.

Stap 7 /10

Bak gedurende de aangegeven tijd.

Stap 8 /10

Voeg de rest van de ingrediënten toe (vis, komkommer, fumet en room) aan de ActiFry en sluit de deksel.

Stap 9 /10

Bak gedurende de aangegeven tijd.

Stap 10 /10

Garneer tot slot met peterselie.

Schaal SS-185673

Handig!

€ 10,60

Schaal SS-185673

Rooster SS-185685

Onmisbaar!

€ 5,00

Rooster SS-185685

Schotel SS-185759

Referentie permanent uitverkocht

Schotel SS-185759

Ovenrooster SS-185760

Referentie permanent uitverkocht

Ovenrooster SS-185760