Bosbessencrumble
Tefal
Recept van Tefal

Bosbessencrumble

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 25min.
  • Bereiden
    10min.
  • Koken
    15min.
  • Afkoelen
    0min.

Ingrediënten

4 personen

  • Voor het fruit:

  • 450 g Bosbessen

  • 90 g Appelcompote

  • 2 tl Basterdsuiker

  • 2 tl Vanille-extract

  • 1 tl Citroenrasp

  • Voor de crumble:

  • 100 g Bloem

  • 20 g Havermout

  • 100 g Basterdsuiker

  • 100 g Zachte boter

Bereiding

Stap 1 /4

Was de bosbessen en doe ze in een ovenschaal ter grootte van de kom.

  • 450g Bosbessen

Stap 2 /4

Meng in een kom de appelmoes met de citroenrasp, suiker en vanille-extract. Giet over de bosbessen. Meng in een andere kom de bloem, haver en suiker. Voeg boter toe en mix tot een kruimelige textuur. Strooi over de blauwe bessen en de compote.

  • 90g Appelcompote
  • 2tl Basterdsuiker
  • 2tl Vanille-extract
  • 1tl Citroenrasp
  • 100g Bloem
  • 20g Havermout
  • 100g Basterdsuiker
  • 100g Zachte boter

Stap 3 /4

Zet het apparaat aan. Zet lade 1 aan. Zet het DESSERT-programma 15 minuten aan op 180 °C. Leg de crumble op de plaat in lade 1. Druk op START om het kookproces te starten.

Stap 4 /4

Serveer de crumble met een bolletje vanille-ijs of vanilleslagroom.

Schaal SS-185673

Schaal SS-185673

Rooster SS-185685

Rooster SS-185685

Schotel SS-185759

Schotel SS-185759