Broccoli met parmezaan
Tefal
Recept van Tefal

Broccoli met parmezaan

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 37min.
  • Bereiden
    15min.
  • Koken
    22min.
  • Afkoelen
    0min.

Ingrediënten

8 personen

  • 1.2 kg Broccoli (ongeveer 4 stronken)

  • 2 tl Knoflookpoeder

  • 8 el Olijfolie

  • 50 g Geraspte Parmezaanse kaas

  • 1 snuifje Chilivlokken

  • Zout, peper

Bereiding

Stap 1 /6

Snijd de broccoli in roosjes van gelijke grootte en doe ze in een kom. Voeg de knoflook, olijfolie en chilivlokken toe. Breng op smaak met zout en peper. Meng dit door elkaar.

  • 1.2kg Broccoli (ongeveer 4 stronken)
  • 2tl Knoflookpoeder
  • 8el Olijfolie
  • 1snuifje Chilivlokken
  • Zout, peper

Stap 2 /6

Zet het apparaat aan. Zet kom 1 aan. Zet het GROENTEN-programma 22 minuten aan op 170 °C. Verwijder de plaat en voeg 750 g broccoli toe aan kom 1. Zet kom 2 aan. Zet het GROENTEN-programma 26 minuten aan op 170 °C. Verwijder de plaat en voeg 450 g broccoli toe aan kom 2.

Stap 3 /6

Druk op de SYNC-knop. Druk op START om het kookproces te starten.

Stap 4 /6

Draai de broccoliroosjes halverwege het kookproces om.

Stap 5 /6

Als de broccoli te snel kleurt, leg er dan 5 minuten voor het einde van het programma een stuk aluminiumfolie op.

Stap 6 /6

Bestrooi de broccoli vlak voor serveren met Parmezaanse kaas. Heerlijk bij gepaneerde kalkoenschnitzels.

  • 50g Geraspte Parmezaanse kaas

Schaal SS-185673

Schaal SS-185673

Rooster SS-185685

Rooster SS-185685

Schotel SS-185759

Schotel SS-185759

Ovenrooster SS-185760

Ovenrooster SS-185760