Broccoli met parmezaan
- Totale tijd 37min.
- 15min.
Bereiden - 22min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
8 personen
1.2 kg Broccoli (ongeveer 4 stronken)
2 tl Knoflookpoeder
8 el Olijfolie
50 g Geraspte Parmezaanse kaas
1 snuifje Chilivlokken
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /6
Snijd de broccoli in roosjes van gelijke grootte en doe ze in een kom. Voeg de knoflook, olijfolie en chilivlokken toe. Breng op smaak met zout en peper. Meng dit door elkaar.
1.2kg Broccoli (ongeveer 4 stronken) 2tl Knoflookpoeder 8el Olijfolie 1snuifje Chilivlokken Zout, peper
Stap 2 /6
Zet het apparaat aan. Zet kom 1 aan. Zet het GROENTEN-programma 22 minuten aan op 170 °C. Verwijder de plaat en voeg 750 g broccoli toe aan kom 1. Zet kom 2 aan. Zet het GROENTEN-programma 26 minuten aan op 170 °C. Verwijder de plaat en voeg 450 g broccoli toe aan kom 2.
Stap 3 /6
Druk op de SYNC-knop. Druk op START om het kookproces te starten.
Stap 4 /6
Draai de broccoliroosjes halverwege het kookproces om.
Stap 5 /6
Als de broccoli te snel kleurt, leg er dan 5 minuten voor het einde van het programma een stuk aluminiumfolie op.
Stap 6 /6
Bestrooi de broccoli vlak voor serveren met Parmezaanse kaas. Heerlijk bij gepaneerde kalkoenschnitzels.
50g Geraspte Parmezaanse kaas