Eierschotel met pancetta en knoflookbrood
- Totale tijd 15min.
- 5min.
Bereiden - 10min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
1 tl Olijfolie
4 Eieren
4 tl Magere room
4 sneetje Pancetta
1 Bosui
Peper
1 Klein baguette of knoflookbrood
Bereiding
Stap 1 /4
Vet de binnenkant van 4 individuele ovenschaaltjes in. Snijd de pancetta in reepjes. Breek een ei in elk ovenschaalje (zorg ervoor dat de dooier heel blijft) en breng op smaak met peper. Voeg de vloeibare room en de plakjes pancetta toe aan de ovenschaaltjes.
1tl Olijfolie 4 Eieren 4tl Magere room 4sneetje Pancetta Peper
Stap 2 /4
Zet het apparaat aan. Zet lade 1 aan. Zet het MANUAL-programma 8 minuten aan op 150 °C. Zet de ovenschaaltjes op de plaat in lade 1. Zet lade 2 aan. Zet het MANUAL-programma 10 minuten aan op 180 °C. Leg het knoflookbrood op de plaat in lade 2.
1 Klein baguette of knoflookbrood
Stap 3 /4
Druk op SYNC zodat zowel de zalm als de groenten op hetzelfde moment klaar zijn. Druk op START om beide kookprocessen te starten.
Stap 4 /4
Strooi gehakte bosuitjes over de eieren. Serveer met het nog warme knoflookbrood.
1 Bosui