Eierschotel met pancetta en knoflookbrood
Tefal
Recept van Tefal

Eierschotel met pancetta en knoflookbrood

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 15min.
  • Bereiden
    5min.
  • Koken
    10min.
  • Afkoelen
    0min.

Ingrediënten

4 personen

  • 1 tl Olijfolie

  • 4 Eieren

  • 4 tl Magere room

  • 4 sneetje Pancetta

  • 1 Bosui

  • Peper

  • 1 Klein baguette of knoflookbrood

Bereiding

Stap 1 /4

Vet de binnenkant van 4 individuele ovenschaaltjes in. Snijd de pancetta in reepjes. Breek een ei in elk ovenschaalje (zorg ervoor dat de dooier heel blijft) en breng op smaak met peper. Voeg de vloeibare room en de plakjes pancetta toe aan de ovenschaaltjes.

  • 1tl Olijfolie
  • 4 Eieren
  • 4tl Magere room
  • 4sneetje Pancetta
  • Peper

Stap 2 /4

Zet het apparaat aan. Zet lade 1 aan. Zet het MANUAL-programma 8 minuten aan op 150 °C. Zet de ovenschaaltjes op de plaat in lade 1. Zet lade 2 aan. Zet het MANUAL-programma 10 minuten aan op 180 °C. Leg het knoflookbrood op de plaat in lade 2.

  • 1 Klein baguette of knoflookbrood

Stap 3 /4

Druk op SYNC zodat zowel de zalm als de groenten op hetzelfde moment klaar zijn. Druk op START om beide kookprocessen te starten.

Stap 4 /4

Strooi gehakte bosuitjes over de eieren. Serveer met het nog warme knoflookbrood.

  • 1 Bosui

Schaal SS-185673

Schaal SS-185673

Rooster SS-185685

Rooster SS-185685

Schotel SS-185759

Schotel SS-185759

Ovenrooster SS-185760

Ovenrooster SS-185760