Gebakken struisvogel met artisjokken en boekweit
Tefal
Recept van Tefal

Gebakken struisvogel met artisjokken en boekweit

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 31min.
  • Bereiden
    15min.
  • Koken
    16min.
  • Afkoelen
    0min.

Ingrediënten

4 personen

Bereiding

Stap 1 /7

Ontdooi de artisjokbodems en het vlees indien nodig.

Stap 2 /7

Kook de boekweit in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Stap 3 /7

Doe de boekweit, de in 6 gesneden artisjokbodems en de azijn in de ActiFry en sluit de deksel.

Stap 4 /7

Bak gedurende de aangegeven tijd.

Stap 5 /7

Snij het vlees in 5 tot 6 blokjes en voeg ze samen met de gemarineerde en uitgelekte artisjokharten, de wijn en de bosbessen toe aan de ActiFry.

Stap 6 /7

Kruid bij en sluit de deksel.

Stap 7 /7

Bak gedurende de aangegeven tijd.

Schaal SS-185673

Handig!

€ 10,60

Schaal SS-185673

Rooster SS-185685

Onmisbaar!

€ 5,00

Rooster SS-185685

Schotel SS-185759

Referentie permanent uitverkocht

Schotel SS-185759

Ovenrooster SS-185760

Referentie permanent uitverkocht

Ovenrooster SS-185760