Geglaceerde teriyakizalm
- Totale tijd 58min.
- 5min.
Bereiden - 23min.
Koken - 30min.
Afkoelen
Ingrediënten
6 personen
750 g Zalmfilet
15 cl Teriyakisaus
1.5 el Sesamzaad
Toebehoren
Grillen
Bereiding
Stap 1 /3
Marineer de zalmfilets 30 minuten in de teriyakisaus.
750g Zalmfilet 15cl Teriyakisaus
Stap 2 /3
Plaats de grilplaat in het toestel. Digitale versie: Verwarm de GRILL-stand voor op 200 °C gedurende 15 minuten. Plaats de grilplaat in de kom, leg de visfilets in de kom en laat gedurende 10 minuten garen. 2-in-1 mechanische versie: Stel in op 200 °C en laat voorverwarmen. Plaats de grilplaat in de kom, leg de visfilets in de kom en laat gedurende 10 minuten garen.
Stap 3 /3
Bestrooi met sesamzaadjes en serveer met rijst.
1.5el Sesamzaad