Kerrie bloemkool
- Totale tijd 23min.
- 10min.
Bereiden - 13min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
6 personen
3 Kleine bloemkolen
3 el Olijfolie
3 el Kerriepoeder
2 el Knoflookpoeder
2 el Chilipoeder
Zout, peper
Citroen
6 takje Koriander
Bereiding
Stap 1 /6
Snijd de bloemkool in roosjes van gelijke grootte en doe ze in een kom. Voeg de olijfolie, kerriepoeder, knoflook, chilipoeder, zout en peper toe en meng goed met de bloemkool.
3 Kleine bloemkolen 3el Olijfolie 3el Kerriepoeder 2el Knoflookpoeder 2el Chilipoeder Zout, peper
Stap 2 /6
Zet het apparaat aan. Zet lade 1 aan. Zet het GROENTEN-programma 13 minuten aan op 180 °C. Verwijder de plaat en leg de roosjes in lade 1. Zet lade 2 aan. Zet het GROENTEN-programma 16 minuten aan op 180 °C. Verwijder de plaat en leg de roosjes in lade 2.
Stap 3 /6
Druk op SYNC zodat zowel de zalm als de groenten op hetzelfde moment klaar zijn. Druk op START om beide kookprocessen te starten.
Stap 4 /6
Draai de bloemkoolroosjes halverwege het kookproces om.
3 Kleine bloemkolen
Stap 5 /6
Controleer en laat indien nodig nog een paar minuten koken.
Stap 6 /6
Serveer de bloemkool direct met citroen en koriander als bijgerecht bij kip tandoori.
3 Kleine bloemkolen zeste Citroen 6takje Koriander