Kerrie bloemkool
Tefal
Recept van Tefal

Kerrie bloemkool

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 23min.
  • Bereiden
    10min.
  • Koken
    13min.
  • Afkoelen
    0min.

Ingrediënten

6 personen

  • 3 Kleine bloemkolen

  • 3 el Olijfolie

  • 3 el Kerriepoeder

  • 2 el Knoflookpoeder

  • 2 el Chilipoeder

  • Zout, peper

  • Citroen

  • 6 takje Koriander

Bereiding

Stap 1 /6

Snijd de bloemkool in roosjes van gelijke grootte en doe ze in een kom. Voeg de olijfolie, kerriepoeder, knoflook, chilipoeder, zout en peper toe en meng goed met de bloemkool.

  • 3 Kleine bloemkolen
  • 3el Olijfolie
  • 3el Kerriepoeder
  • 2el Knoflookpoeder
  • 2el Chilipoeder
  • Zout, peper

Stap 2 /6

Zet het apparaat aan. Zet lade 1 aan. Zet het GROENTEN-programma 13 minuten aan op 180 °C. Verwijder de plaat en leg de roosjes in lade 1. Zet lade 2 aan. Zet het GROENTEN-programma 16 minuten aan op 180 °C. Verwijder de plaat en leg de roosjes in lade 2.

Stap 3 /6

Druk op SYNC zodat zowel de zalm als de groenten op hetzelfde moment klaar zijn. Druk op START om beide kookprocessen te starten.

Stap 4 /6

Draai de bloemkoolroosjes halverwege het kookproces om.

  • 3 Kleine bloemkolen

Stap 5 /6

Controleer en laat indien nodig nog een paar minuten koken.

Stap 6 /6

Serveer de bloemkool direct met citroen en koriander als bijgerecht bij kip tandoori.

  • 3 Kleine bloemkolen
  • zeste Citroen
  • 6takje Koriander

Schaal SS-185673

Schaal SS-185673

Rooster SS-185685

Rooster SS-185685

Schotel SS-185759

Schotel SS-185759