Kerrie-aardappelen
- Totale tijd 55min.
- 20min.
Bereiden - 35min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
6 personen
1.5 kg Aardappelen
3 el Olijfolie
3 tl Kerriepoeder
2 tl Knoflookpoeder
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /5
Schil de aardappelen en snijd ze in vieren. Meng de aardappelen in een kom met de olijfolie, kerriepoeder en knoflook. Breng op smaak met zout en peper.
1.5kg Aardappelen 3el Olijfolie 3tl Kerriepoeder 2tl Knoflookpoeder Zout, peper
Stap 2 /5
Zet het apparaat aan. Zet lade 1 aan. Zet het FRIET-programma 35 minuten aan op 200 °C. Leg 1 kg aardappelen op de plaat in lade 1. Zet lade 2 aan. Zet het FRIET-programma 35 minuten aan op 200 °C. Leg 500 g aardappelen op de plaat in lade 2. Druk op START om beide kookprocessen te starten.
Stap 3 /5
Schud halverwege het kookproces van de aardappelen, wanneer het apparaat piept en het lampje knippert, met het mandje om te mengen.
Stap 4 /5
Controleer of de gehaktballetjes goed gaar zijn en bak deze indien nodig nog een paar minuten extra.
Stap 5 /5
Serveer de aardappelen onmiddellijk met kippenvleugeltjes en barbecuesaus.