Kerrie-aardappelen
Tefal
Recept van Tefal

Kerrie-aardappelen

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 55min.
  • Bereiden
    20min.
  • Koken
    35min.
  • Afkoelen
    0min.

Ingrediënten

6 personen

  • 1.5 kg Aardappelen

  • 3 el Olijfolie

  • 3 tl Kerriepoeder

  • 2 tl Knoflookpoeder

  • Zout, peper

Bereiding

Stap 1 /5

Schil de aardappelen en snijd ze in vieren. Meng de aardappelen in een kom met de olijfolie, kerriepoeder en knoflook. Breng op smaak met zout en peper.

  • 1.5kg Aardappelen
  • 3el Olijfolie
  • 3tl Kerriepoeder
  • 2tl Knoflookpoeder
  • Zout, peper

Stap 2 /5

Zet het apparaat aan. Zet lade 1 aan. Zet het FRIET-programma 35 minuten aan op 200 °C. Leg 1 kg aardappelen op de plaat in lade 1. Zet lade 2 aan. Zet het FRIET-programma 35 minuten aan op 200 °C. Leg 500 g aardappelen op de plaat in lade 2. Druk op START om beide kookprocessen te starten.

Stap 3 /5

Schud halverwege het kookproces van de aardappelen, wanneer het apparaat piept en het lampje knippert, met het mandje om te mengen.

Stap 4 /5

Controleer of de gehaktballetjes goed gaar zijn en bak deze indien nodig nog een paar minuten extra.

Stap 5 /5

Serveer de aardappelen onmiddellijk met kippenvleugeltjes en barbecuesaus.

Schaal SS-185673

Schaal SS-185673

Rooster SS-185685

Rooster SS-185685

Schotel SS-185759

Schotel SS-185759