Komkommer gazpacho
- Totale tijd 11min.
- 10min.
Bereiden - 1min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
2 komkommers
200 g hüttenkäse
2 takje munt
1 el bieslook
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /5
Spoel en verwijder de blaadjes van de munt. Spoel en schil de komkommer. Verwijder de komkommerzaden en snijd deze in blokjes.
Stap 2 /5
Voeg komkommer en munt toe aan de blender. Voeg zout en peper toe. Mix een paar seconden.
2 komkommers Zout, peper
Stap 3 /5
Voeg de hüttenkäse toe en blend opnieuw.
200g hüttenkäse
Stap 4 /5
Voeg indien nodig kruiden toe en zet koud in de koelkast.
Stap 5 /5
Bij het opdienen garneren met gehakte bieslook. IJskoud serveren!
1el bieslook