Lamskoteletjes met kruidenkorst
- Totale tijd 40min.
- 15min.
Bereiden - 25min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
0.25 kopje fijngehakte verse peterselie
1 el fijngehakte verse rozemarijn
1 el fijngehakte verse tijm
2 el olijfolie
1 el Dijonmosterd
0.75 tl zout en peper
4 teentje Fijngesneden knoflook
8 stuk lamsboutjes, ongeveer 750 g
Bereiding
Stap 1 /3
Meng de peterselie met de rozemarijn en tijm. Voeg de olie, mosterd, zout, peper en knoflook toe en vorm een pasta. Bestrijk de koteletjes met de pasta.
Stap 2 /3
Als uw OptiGrill niet verbonden is: - Zet de gril aan - Selecteer het geschikte programma op uw gril en druk op OK Als uw OptiGrill verbonden is: - Personaliseer uw kookvoorkeuren door op de link onderaan deze stap te klikken en druk op OK op uw Optigrill. Ga vervolgens verder met het recept: Vet de bakplaten licht in met bakspray. Zodra het paarse lampje stopt met knipperen, legt u de koteletjes op de gril en sluit u het deksel. Bak totdat het lampje de kleur heeft van uw gewenste gaarheid: geel voor rood, oranje voor medium of rood voor goed doorbakken.
Stap 3 /3
Leg de koteletjes op een schaal en bedek met folie. Laat 5 minuten rusten voordat u ze serveert.