Lamsvlees met rode wijn
Tefal
Recept van Tefal

Lamsvlees met rode wijn

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 1u.
  • Bereiden
    30min.
  • Koken
    30min.
  • Afkoelen
    0min.

Ingrediënten

4 personen

Bereiding

Stap 1 /6

Snijd het lamsvlees in blokjes van 3-4 cm.

Stap 2 /6

Schil de wortels en snij ze in dunne schijfjes. Snijd de champignons met de steel eraan in stukken.

Stap 3 /6

Meng de wijn, het water en de maizena in een kom.

Stap 4 /6

" Doe de ui en de champignons aan de kant van het handvat in de ActiFry. Leg het lamsvlees aan de andere kant. Leg de wortels op de champignons. Leg vervolgens de spekblokjes op de wortels. Bestrooi de spekblokjes met tijm. Overgiet de spekblokjes met het water/wijn/maïzenamengsel. Verdeel de olie over het lamsvlees. Sluit het deksel."

Stap 5 /6

Laat volgens de aangegeven tijd bakken.

Stap 6 /6

Dien op in een pitabroodje of met rijst.

Schaal SS-185673

Handig!

€ 10,60

Schaal SS-185673

Rooster SS-185685

Onmisbaar!

€ 5,00

Rooster SS-185685

Schotel SS-185759

Referentie permanent uitverkocht

Schotel SS-185759

Ovenrooster SS-185760

Referentie permanent uitverkocht

Ovenrooster SS-185760