*Moussaka
- Totale tijd 1u. 50min.
- 20min.
Bereiden - 1u. 30min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
2 personen
75 g Rundergehakt
200 g Tomatensaus
0.5 Uien
1 teentje Knoflook
2 el Olijfolie
0.5 tl Gedroogde kruiden
Zout, peper
1 cm Aubergine
2 el Olijfolie
125 g Bechamelsaus
1 snuifje Nootmuskaat
Zout
Bereiding
Stap 1 /7
Doe alle ingrediënten voor de saus in een steelpan. Dek af en laat 40 minuten sudderen op een middelhoog vuur. Roer af en toe om.
Stap 2 /7
Meng ondertussen in een kom de aubergineblokjes met de olijfolie. Breng op smaak met zout. Plaats de aubergineblokjes in het apparaat en start het bakproces.
Stap 3 /7
Roer ze om de 10 minuten om zodat ze gelijkmatig bakken.
Stap 4 /7
Wanneer de saus en de aubergines klaar zijn, mengt u ze door elkaar in een bakvorm die geschikt is voor de grootte van het apparaat.
Stap 5 /7
Giet de bechamelsaus eroverheen en kruid met nootmuskaat.
Stap 6 /7
Zet de bakvorm in het apparaat voorzien van de plaat. Start het bakproces.
Stap 7 /7
Dien onmiddellijk op met een groene salade.