Trifle van meloen met ijzerkruid - Recepten Actifry Express 1kg | Tefal
Tefal
Recept van Tefal

Trifle van meloen met ijzerkruid

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 16min.
  • Bereiden
    10min.
  • Koken
    6min.
  • Afkoelen
    0min.

Ingrediënten

4 personen

Bereiding

Stap 1 /7

Doe de meloenballetjes, het fijngehakte ijzerkruid en de honing in de ActiFry en sluit de deksel.

Stap 2 /7

Bak gedurende de aangegeven tijd.

Stap 3 /7

Schep de meloenballetjes eruit en zet vervolgens opzij.

Stap 4 /7

Klop intussen de room samen met de poedersuiker stijf tot slagroom.

Stap 5 /7

Klop de yoghurt eronder.

Stap 6 /7

Snij de cake in blokjes van 1 cm x 1 cm.

Stap 7 /7

Verdeel de slagroom over mooie schaaltjes of glaasjes, en steek er zo nu en dan smeltende meloenballetjes en blokjes cake in.

Schaal SS-185673

€ 10,60

Binnenkort weer op voorraad

Schaal SS-185673

Rooster SS-185685

€ 5,00

Op voorraad

Rooster SS-185685

Schotel SS-185759

Schotel SS-185759

Ovenrooster SS-185760

Ovenrooster SS-185760

Vergelijkbare recepten

Tefal
Tefal
1u.

Trifle van ananas

ratings.NaN

Trifle van meloen met ijzerkruid - Recepten Actifry Express 1kg | Tefal
Trifle van ananas
Tefal
Tefal
1u. 10min.

Blanquette van gebakken zeeduivelwang met vanille

ratings.NaN

Trifle van meloen met ijzerkruid - Recepten Actifry Express 1kg | Tefal
Blanquette van gebakken zeeduivelwang met vanille
Tefal
Tefal
55min.

Minimuffins met vanille

ratings.NaN

Trifle van meloen met ijzerkruid - Recepten Actifry Express 1kg | Tefal
Minimuffins met vanille
Tefal
Tefal
50min.

Frietjes van zoete aardappel met polenta en een dip van yoghurt met za’atar

Beoordeling met vijf sterren (gemiddeld)

Trifle van meloen met ijzerkruid - Recepten Actifry Express 1kg | Tefal
Frietjes van zoete aardappel met polenta en een dip van yoghurt met za’atar
Tefal
Tefal
50min.

Frietjes van zoete aardappel met polenta en een dip van yoghurt met za’atar

ratings.NaN

Trifle van meloen met ijzerkruid - Recepten Actifry Express 1kg | Tefal
Frietjes van zoete aardappel met polenta en een dip van yoghurt met za’atar