Uitgebreid Engels ontbijt
- Totale tijd 25min.
- 10min.
Bereiden - 15min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
2 personen
180 g Miniworstjes of chipolata's, in drie stukken gesneden
4 sneetje Buikspek om te koken
2 Middelgrote eieren
10 g Boter voor de toast
2 Middelgrote tomaten, doormidden gesneden
1 el Olijfolie
2 snuifje Provençaalse kruiden
Zout, peper
200 g Gebakken bonen
Bereiding
Stap 1 /3
Zet het apparaat aan. Zet lade 1 aan. Zet het MANUAL-programma 7 minuten aan op 200 °C. Leg de licht beboterde sneetjes brood op de plaat van lade 1, maak dan op elk sneetje een kuiltje met de twee plakjes bacon. Breek een ei in het midden. Zet lade 2 aan. Zet het MANUAL-programma 15 minuten aan op 200 °C. Leg de 4 halve tomaten in lade 2, besprenkel met olijfolie en bestrooi met Provençaalse kruiden. Leg de worstjes naast de tomaten.
180g Miniworstjes of chipolata's, in drie stukken gesneden 4sneetje Buikspek om te koken 2 Middelgrote eieren 10g Boter voor de toast 2 Middelgrote tomaten, doormidden gesneden 1el Olijfolie 2snuifje Provençaalse kruiden
Stap 2 /3
Druk op SYNC zodat zowel de zalm als de groenten op hetzelfde moment klaar zijn. Druk op START om beide kookprocessen te starten.
Stap 3 /3
Verwarm de gebakken bonen in een pan en serveer het Engelse ontbijt op een bord met de toast, worstjes, tomaten en gebakken bonen.
200g Gebakken bonen