Varkenshaasjes
Tefal
Recept van Tefal

Varkenshaasjes

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 45min.
  • Bereiden
    20min.
  • Koken
    25min.
  • Afkoelen
    0min.

Ingrediënten

8 personen

  • 1.35 kg Varkenshaas (3 x 450 g)

  • 5 el Olijfolie

  • 3 tl Dijonmosterd

  • 3 tl Honing

  • 3 tl Knoflookpoeder

  • 3 tl Gerookte paprikapoeder

  • 1.5 tl Chilipoeder

  • Zout, peper

Bereiding

Stap 1 /5

Breng het varkensvlees op smaak met zout en peper. Meng in een kom de olijfolie, mosterd, honing, knoflookpoeder, paprikapoeder en chilipoeder. Bedek de varkenshaasjes met het mengsel.

  • 1.35kg Varkenshaas (3 x 450 g)
  • 5el Olijfolie
  • 3tl Dijonmosterd
  • 3tl Honing
  • 3tl Knoflookpoeder
  • 3tl Gerookte paprikapoeder
  • 1.5tl Chilipoeder
  • Zout, peper

Stap 2 /5

Zet het apparaat aan. Zet lade 1 aan. Zet het KIP-programma 25 minuten aan op 200 °C. Leg 2 varkenshaasjes op de plaat in lade 1. Zet lade 2 aan. Zet het KIP-programma 25 minuten aan op 200 °C. Leg 1 varkenshaasje op de plaat in lade 2. Druk op START om het kookproces te starten.

Stap 3 /5

Draai halverwege het kookproces de varkenshaasjes om.

Stap 4 /5

Controleer de gaarheid, die kan variëren afhankelijk van de grootte van het stuk vlees. Verleng de tijd indien nodig met nog eens 5 minuten.

Stap 5 /5

Verwijder de varkenshaasjes en laat ze minstens 5 minuten staan voordat je ze in plakjes snijdt en serveert met de bang bang bloemkool.

Schaal SS-185673

Schaal SS-185673

Rooster SS-185685

Rooster SS-185685

Schotel SS-185759

Schotel SS-185759