Zalm tandoori met verfrissende raïta
Tefal
Recept van Tefal

Zalm tandoori met verfrissende raïta

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 30min.
  • Bereiden
    20min.
  • Koken
    10min.
  • Afkoelen
    0min.

Ingrediënten

4 personen

Bereiding

Stap 1 /10

Snij de zalm in blokjes en rol ze door de tandoori-specerijen. Laat marineren in de koelkast.

Stap 2 /10

Roer ¼ van de yoghurt door de specerijen (peper, munt, komijn, zout en peper) en laat dit mengsel trekken in de koelkast.

Stap 3 /10

Pel de tomaat en verwijder de pitjes. Snij het vruchtvlees in hele kleine blokjes.

Stap 4 /10

Pel de ui en hak fijn.

Stap 5 /10

Snij de komkommer in tweeën, hol uit met een lepel en snij in blokjes.

Stap 6 /10

Doe de zalm in de ActiFry en breng op smaak. Voeg geen vetstof toe (het natuurlijke vet van de vis volstaat) en sluit de deksel.

Stap 7 /10

Bak gedurende de aangegeven tijd.

Stap 8 /10

Roer de gekruide yoghurt ondertussen door de rest van de yoghurt, de blokjes tomaat en komkommer en de fijngehakte ui.

Stap 9 /10

Dien de zalmblokjes op in een bodempje saus, in bijvoorbeeld glaasjes of soepborden.

Stap 10 /10

De zalm zal half doorbakken zijn. Als je de vis doorbakken wilt, laat je hem gedurende de aangegeven tijd langer bakken.

Schaal SS-185673

Handig!

€ 10,60

Schaal SS-185673

Rooster SS-185685

Onmisbaar!

€ 5,00

Rooster SS-185685

Schotel SS-185759

Referentie permanent uitverkocht

Schotel SS-185759

Ovenrooster SS-185760

Referentie permanent uitverkocht

Ovenrooster SS-185760