Zoete aardappel-geitenkaas spread
- Totale tijd 35min.
- 15min.
Bereiden - 20min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
140 g Zoete aardappel
140 g Geitenkaans
1 teentje Knoflook
0.5 el Olijfolie
0.5 el Honing
0.5 tl Harissa
1 snuifje Zout
1 snuifje Peper
Koriander
Sesam
Pompoenpitten
Brood
Bereiding
Stap 1 /4
Verwarm je oven of heteluchtfriteuse voor op 200 °C. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Stap 2 /4
Schil en snijd de zoete aardappel in blokjes. Leg ze op de bakplaat of in de heteluchtfriteuse, besprenkel met olie en breng op smaak. Plaats de schaal in de oven en laat 20 minuten braden, roer halverwege de bereidingstijd. Bak in de heteluchtfriteuse zo'n 15 minuten.
140g Zoete aardappel
Stap 3 /4
*oe de zoete aardappel, gepelde knoflook, harissa, honing, olijfolie, geitenkaas, zout en peper in de mengkom van je blender. Sluit het deksel en mix gedurende 30 seconden op gemiddelde snelheid.
140g Geitenkaans 1teentje Knoflook 0.5el Olijfolie 0.5el Honing 0.5tl Harissa 1snuifje Zout 1snuifje Peper
Stap 4 /4
Serveer op sneetjes toast, besprenkel met een scheutje olijfolie, sesamzaadjes, pompoenpitten en gehakte koriander.
Koriander zaadje Sesam zaadje Pompoenpitten Brood