412 recepten

Wijde mantel-schelpen met pastinaakpuree en vinaigrette van passievruchten
Wijde mantel-schelpen met pastinaakpuree en vinaigrette van passievruchten

Leg de pastinaken en de wijde mantels in de kookschaal. Stoom 15 minuten samen met het voorgerecht en het dessert. Vermeng intussen het vruchtvlees van de passievruchten met de olijfolie en de mango. Prak de gare pastinaken met een vork tot puree en ...

Voorgerechten €€ Makkelijk 15 min 15 min
Köpoğlu-salade
Köpoğlu-salade

Stel de ActiFry in op 35 minuten. Bak de tomaten met 2 teentjes knoflook 15 minuten in olijfolie. Voeg dan de aubergine en de courgette toe en bak nog 10 minuten. Voeg tot slot de paprika toe en bak 10 minuten. Doe alle gebakken ingrediënten in een d ...

Voorgerechten Gemiddeld 35 min 35 min
Bessensaus
Bessensaus

Doe alle ingrediënten in een hittebestendige schaal en stoom 3 tot 4 minuten, afhankelijk van de grootte van het fruit. Je kunt het fruit fijnmaken in een keukenmachine, maar dit hoeft niet per se. Lekker met ijs, cake, flensjes enz. ...

Sauzen Makkelijk 5 min
Oma’s Rendang (Danny Jansen)
Oma’s Rendang (Danny Jansen)

BOEMBOE Snijd de rode peper en de rawit in stukjes. Pel en snipper de ui, pel en hak de knoflook. Schil de gember en snijd fijn. Maal dit alles fijn in het bakje van de staafmixer tot een fijne boemboe. RENDANG Zet de Multicooker aan en stel in op he ...

Hoofdgerechten €€ Makkelijk 5 min 10 min
Zalm Tandoori met frisse raita
Zalm Tandoori met frisse raita

Snijd de zalm in blokjes en bestrooi ze met tandoorikruidenpoeder. Zet in de koelkast en laat de kruiden intrekken. Meng in de blender 1/4 van de yoghurt met de chilipeper, munt, komijn, zout en peper. Zet in de koelkast zodat de smaken goed intrekke ...

Voorgerechten €€€ Gemiddeld 5 min 20 min
Roerbakschotel met ossenhaas
Roerbakschotel met ossenhaas

Snij de paprika's in blokjes van 2 centimeter en laat ze met de ui en de olie gedurende 10 min bakken in de ActiFry. Voeg de knoflook toe en laat nog 5 minuten bakken. Blus af met sojasaus en voeg de rode port, gemberpoeder, laos en sereh toe. Kruid ...

Hoofdgerechten €€€ Makkelijk 10 min 17 min
Gembersaus
Gembersaus

Vermeng alle ingrediënten. Zet 1 uur in de koelkast. Serveer als amuse met krabsticks of rauwkost. ...

Sauzen Makkelijk 5 min
Luchtige kaaspannenkoek
Luchtige kaaspannenkoek

Verwarm de oven voor op 200 °C. Doe de eieren in een kom en klop schuimig met een mixer. Voeg meel, melk en zout toe. Klop tot een gladde massa. Spatel de kaas er voorzichtig doorheen. Smelt de boter in een middelgrote Ingenio-koekenpan op middelhoog ...

Bijgerechten Gemiddeld 5 min 25 min
CRÈME VAN COURGETTEEN ROOMKAAS
CRÈME VAN COURGETTEEN ROOMKAAS

Was de courgettes en snij in stukken. Plaats het ultrablade-hakmes en doe de stukken in de keukenmachine. Voeg het ½ blokje kippenbouillon toe en bedek met 1 L water. Start het soepprogramma P1 gedurende 25 min. Wanneer het programma klaar is, voeg j ...

Voorgerechten €€ Gemiddeld 5 min 25 min
RODE BIETEN RISOTTO
RODE BIETEN RISOTTO

Plaats het ultrablade-hakmes, doe de stukken ui in de keukenmachine en mix 10 seconden op stand 11. Vervang het mes door de menger, voeg de olijfolie toe en start het stoofprogramma P1 zonder dop gedurende 7 minuten. Als de timer 4 minuten voor het e ...

Hoofdgerechten €€ Gemiddeld 5 min 27 min
Ballotine van kalfsvlees
Ballotine van kalfsvlees

Verwarm de olie in de ActiFry en fruit de ui tot hij glazig wordt zonder te verkleuren. Voeg de knoflook en de peterselie toe en laat het geheel mengen. Voeg de gekookte rijst toe en kruid bij indien nodig. Laat afkoelen. Kruid de kalfslapjes en leg ...

Hoofdgerechten €€ Gemiddeld 15 min 14 min
Artisjokharten met kwarteleitjes
Artisjokharten met kwarteleitjes

Zet de bevroren artisjokharten op het rek van de kom met vastklikhandgreep. Stoom 22 minuten. Giet af. Leg een klont boter in elk artisjokhart. Bestrooi met zout en peper en breek de kwarteleitjes in de artisjokharten. Zet de gevulde artisjokharten o ...

Voorgerechten €€ Erg makkelijk 5 min 24 min