Boerenpannetje
- Totale tijd 1u. 15min.
- 30min.
Bereiden - 45min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
6 personen
Bereiding
Stap 1 /6
Schil de aardappelen en snij ze in blokjes van 2 cm. Spoel ze met water.
Stap 2 /6
Snijd de champignons met de steel eraan in de lengte in 2 (of in 4 volgens de grootte).
Stap 3 /6
Snipper de ui
Stap 4 /6
"Doe de ui en de paprika op de bodem van de ActiFry. Voeg de champignons toe ter hoogte van het handvat. Leg er de aardappelblokjes tegenover. Verdeel de spekblokjes over de champignons. Giet de olie over de aardappelen. Sluit het deksel."
Stap 5 /6
Laat volgens de aangegeven tijd bakken.
Stap 6 /6
Drie minuten voor het eind van de bereiding kun je 200 g diepvrieserwtjes toevoegen voor meer groen. Liefhebbers van champignons kunnen dit pannetje aanvullen met seizoenspaddenstoelen.