Pittige avocado- en komkommersoep
- Totale tijd 25min.
- 10min.
Bereiden - 0min.
Koken - 15min.
Afkoelen
Ingrediënten
2 personen
200 g geschilde, van zaadjes ontdane en in stukjes gesneden komkommer
1 grof gesneden avocado
1 tl Thaise groene currypasta
1 tl suiker
1 tl fijngeraspte limoenschil
100 ml water
200 ml ongezoete kokosmelk
2 el vers limoensap
Zout
Bereiding
Stap 1 /7
Doe de komkommer in de blender.
Stap 2 /7
Stel het aangegeven programma in op 1 minuut en start het programma.
Stap 3 /7
Voeg de avocado, currypasta, suiker en geraspte limoenschil toe.
Stap 4 /7
Stel het aangegeven programma in op 1 minuut en start het programma.
Stap 5 /7
Voeg het water, de kokosmelk en het limoensap toe, stel het aangegeven programma in op 1 min. 30 sec. en start het programma.
Stap 6 /7
Giet de soep over in een grote kom en breng op smaak met zout. Dek af en zet 15 minuten in de koelkast.
Stap 7 /7
Dien koud op.