Rode bietencrème met La Vache Qui Rit-kaas©
- Totale tijd 30min.
- 5min.
Bereiden - 25min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
2 personen
225 g Rode biet
150 g tomaten
30 g ui
3.5 g knoflook
225 ml runderbouillon
35 g La Vache Qui Rit-kaas©
Zout
Peper
Kervel als garnituur
Balsamicoazijn als garnituur
Bereiding
Stap 1 /5
Kook de bieten, pel de tomaten en snijd ze in blokjes. Hak de ui fijn. Pel de knoflook en verwijder de kiem.
Stap 2 /5
Doe de groenten en de runderbouillon in de blender.
Stap 3 /5
Voeg de kaas toe. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 4 /5
Stel het aangegeven programma in op 25 minuten en start het programma.
Stap 5 /5
Serveer deze heerlijke dieprode soep gegarneerd met kervel en een paar druppels balsamicoazijn.