Vloeibare cakejes met rode vruchten
- Totale tijd 4u. 43min.
- 12min.
Bereiden - 31min.
Koken - 4u.
Afkoelen
Ingrediënten
1 ovenlading
3 eieren
180 g witte dessertchocolade
70 g boter
30 g suiker
90 g bloem
1 pak sap van rode vruchten (75 g)
Toebehoren
Bakvorm voor 6 muffins
Bereiding
Stap 1 /7
Vul een bak voor ijsklontjes met het sap van rode vruchten om de harten van de cakejes te maken.
1pak sap van rode vruchten (75 g)
Stap 2 /7
Laat minstens 4 uur rusten in de diepvries.
Stap 3 /7
Smelt de boter en de chocolade op programma P5 gedurende 9 minuten.
180g witte dessertchocolade 70g boter
Stap 4 /7
Meng de eieren en de suiker in een kom. Meng door de chocolade en voeg de bloem toe. Verdeel het deeg evenredig over elke vorm.
3 eieren 180g witte dessertchocolade 30g suiker 90g bloem
Bakvorm voor 6 muffins
Stap 5 /7
Stop in het midden van elk cakeje een hart van rode vruchten door deze voorzichtig in het deeg te duwen en weer te bedekken. Plaats de vormpjes in de Cake Factory.
1pak sap van rode vruchten (75 g)
Bakvorm voor 6 muffins
Stap 6 /7
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan.
Stap 7 /7
Laat afkoelen en haal de cakejes uit de vormen.