Cake Factory KD8018 bakapparaat

Ref.: KD801812

Gegarandeerd succesvol bakken! 

Geniet van succesvolle bakrecepten waar jij al je creativiteit in kwijt kunt! Dankzij de 5 automatische programma's met temperatuurregeling en een handmatige modus hoef je je geen zorgen meer te maken over het eindresultaat en kan je alles bakken wat je wilt. De Cake Factory wordt geleverd met drie bakvormen, een receptenboek en een snelstartgids, zodat je alles in huis hebt om familie en vrienden te verwennen met zelfgemaakte, perfecte bakresultaten!

Toon meer

Diensten en garanties

  • Inclusief 2 jaar garantie
  • Toegewijde klantenservice
  • Repareerbare producten gedurende 15 jaar

Cake Factory: Succesvol en creatief bakken, elke keer genieten!

Als het om bakken gaat, dan wil je plezier hebben en al je creativiteit er in kwijt kunnen! Verwen je familie en vrienden met de heerlijkste, zelfgemaakte bakrecepten die je gemakkelijk met de Cake Factory maakt. Cake Factory neemt alle onzekerheden die je tijdens het bakken kunt ervaren weg dankzij de 5 slimme automatische programma's met elektronische temperatuurregeling. Ook is de Cake Factory perfect om samen met kinderen te gebruiken dankzij het gebruiksvriendelijk ontworpen bedieningspaneel. Alles wat je nodig heb om aan de slag te gaan is inbegrepen: een taartvorm, een bakvorm voor muffins en een voor mini-cakes, een rooster voor gelijkmatige bakresulaten, een receptenboek en een snelstartgids. Ontdek nog meer inspiratie, ideeën en tips via de handige mobiele app met meer dan 200 recepten! De Cake Factory heeft een leuk 'cake-achtig' maar toch compact design dat gemakkelijk op te bergen is. Heb plezier tijdens het bakken en inspireer iedereen met jouw succesvolle bakrecepten!

Voordelen van Cake Factory KD8018 bakapparaat

Ideaal voor het hele gezin

Geniet van sucesvolle bakrecepten waar jij al je creativiteit in kwijt kunt! Ideaal om familie en vrienden mee te verrassen. Cake Factory maakt van bakken een gegarandeerd succes!

undefined

Gegarandeerd perfecte resultaten

5 automatische slimme bakprogramma's voor gebak, cakes, lava cakes, meringues en gesmolten chocolade  en 1 handmatige modus met elektronische temperatuurregeling voor telkens perfecte bakresultaten.

undefined

Makkelijk in gebruik

Het slimme, gebruiksvriendelijke bedieningspaneel is gemakkelijk te gebruiken, perfect voor bakken met kinderen!

undefined

Alles wat je nodig hebt om te beginnen

Inbegrepen zijn: twee eenvoudig te reinigen PROFLEX siliconen bakvormen, evenals een bakpan en een rooster om een gelijkmatige bereiding te garanderen

undefined

Kenmerken

Toebehoren

Veelgestelde vragen