Stoofpot met courgette en tomaat
- Totale tijd 45min.
- 20min.
Bereiden - 25min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
2 courgettes
450 ml tomatensaus met basilicum
50 ml water
1 witte ui
Mozzarellaballetjes (optioneel)
2 el olijfolie
Fijngehakte kruiden
Zout
Peper
Toebehoren
Snacking & Baking accessoire Bakplaat Snacking & Baking XL
Bereiding
Stap 1 /6
Snijd de courgette in stukjes van 3 cm. Snipper de ui.
2 courgettes 1 witte ui
Stap 2 /6
Maak in elk blokje courgette een gat. Breng de courgettes op smaak en leg in elk gat een balletje mozzarella.
2 courgettes Mozzarellaballetjes (optioneel)
Stap 3 /6
Schenk de tomatensaus en het water op de bodem van de bakplaat en roer door elkaar. Leg de gevulde courgettes bovenop de saus.
2 courgettes 450ml tomatensaus met basilicum 50ml water
Stap 4 /6
Voeg de gesnipperde ui, olijfolie, zout en peper toe.
1 witte ui 2el olijfolie Zout Peper
Stap 5 /6
Zet de accessoire met de voorbereidingen in de OptiGrill voordat je hem aanzet. Zet de gril aan. Selecteer het programma Manual, selecteer de oranje instelling en druk op OK. Bak 25 tot 30 minuten.
Snacking & Baking accessoire
Stap 6 /6
Bestrooi met de fijngehakte kruiden en serveer met volkoren pasta.
Fijngehakte kruiden