Stoofpot met courgette en tomaat
- Totale tijd 45min.
- 20min.
Bereiden - 25min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
2 courgettes
450 ml tomatensaus met basilicum
50 ml water
1 witte ui
Mozzarellaballetjes (optioneel)
2 el olijfolie
Fijngehakte kruiden
Zout
Peper
Toebehoren
Snacking & Baking accessoire Bakplaat Snacking & Baking XL
Bereiding
Stap 1 /6
Snijd de courgette in stukjes van 3 cm. Snipper de ui.
2 courgettes 1 witte ui
Stap 2 /6
Maak in elk blokje courgette een gat. Breng de courgettes op smaak en leg in elk gat een balletje mozzarella.
2 courgettes Mozzarellaballetjes (optioneel)
Stap 3 /6
Schenk de tomatensaus en het water op de bodem van de bakplaat en roer door elkaar. Leg de gevulde courgettes bovenop de saus.
2 courgettes 450ml tomatensaus met basilicum 50ml water
Stap 4 /6
Voeg de gesnipperde ui, olijfolie, zout en peper toe.
1 witte ui 2el olijfolie Zout Peper
Stap 5 /6
Zet de accessoire met de voorbereidingen in uw OptiGrill voordat u hem aanzet. Zet de gril aan. Selecteer het programma Manual, selecteer de oranje instelling en druk op OK. Bak 25 tot 30 minuten.
Snacking & Baking accessoire
Stap 6 /6
Bestrooi met de fijngehakte kruiden en serveer met volkoren pasta.
Fijngehakte kruiden