Taco's met krokante bloemkool stukjes - Recepten EASY FRY & GRILL 2 in 1 MECHANICAL | Tefal
Tefal
Recept van Tefal

Taco's met krokante bloemkool stukjes

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 25min.
  • Bereiden
    10min.
  • Koken
    15min.
  • Afkoelen
    0min.

Ingrediënten

4 personen

  • 1 Middelgrote bloemkool, in kleine bloemkoolroosjes gesneden

  • 1 kopje Bloem

  • 1 kopje Plantaardige melk

  • 1 tl Knoflookpoeder

  • 1 tl Uienpoeder

  • 1 tl Gerookt paprikapoeder

  • 1 tl Gemalen komijn

  • 1 kopje Panko of paneermeel

  • 8 Taco's

  • 1 Avocado

  • Gesneden verse groenten (zoals tomaten, sla, ui, avocado) voor garnering

  • Zout en peper naar smaak

Bereiding

Stap 1 /7

Meng in een grote kom bloem en plantaardige melk tot een glad beslag ontstaat.

Stap 2 /7

Voeg knoflookpoeder, uienpoeder, gerookt paprikapoeder, komijn, zout en peper toe aan het beslag. Meng goed.

Stap 3 /7

Doop de bloemkoolroosjes in het beslag, zorg ervoor dat ze volledig bedekt zijn.

Stap 4 /7

Rol de met beslag bedekte bloemkoolroosjes vervolgens door de panko broodkruimels tot ze gelijkmatig bedekt zijn.

Stap 5 /7

Plaats de met beslag en panko bedekte bloemkoolroosjes in een enkele laag in de Easy Fry voor 12-15 minuten op 200 graden. Af en toe even kort schudden.

Stap 6 /7

Verwarm ondertussen de taco's volgens de instructies op de verpakking en prak de avocado tot een guacamole.

Stap 7 /7

Vul elke taco met met gesneden verse groenten naar keuze en daar op zo'n vier bloemkoolstukjes en wat guacamole.

Schaal SS-185673

Schaal SS-185673

Rooster SS-185685

Rooster SS-185685

Schotel SS-185759

Schotel SS-185759