Broodcakejes met banaan en stukjes chocolade
- Totale tijd 1u.
- 20min.
Bereiden - 35min.
Koken - 5min.
Afkoelen
Ingrediënten
2 ovenlading
80 g Maizena
200 g Bloem
90 g Amandelpoeder
2 Natriumbicarbonaat
100 g Bruine suiker
200 g Banaan
380 g Sojayoghurt
2 Citroensap
100 g Chocolade
2 Zout
Toebehoren
Bakvorm voor 6 mini cakes
Bereiding
Stap 1 /5
Zeef en meng de maizena, het meel, het amandelpoeder, de stukjes chocolade en het bicarbonaat in een kom.
80g Maizena 200g Bloem 90g Amandelpoeder 2 Natriumbicarbonaat 100g Chocolade
Stap 2 /5
Doe in een andere kom de geprakte banaan met de suiker. Voeg de yoghurt toe en vervolgens het citroensap en een snufje zout. Klop flink.
100g Bruine suiker 200g Banaan 380g Sojayoghurt 2 Citroensap 2 Zout
Stap 3 /5
Doe het eerste mengsel erbij. Roer goed. Verdeel het beslag gelijkmatig over de vormpjes en plaats ze in de Cake Factory.
Bakvorm voor 6 mini cakes
Stap 4 /5
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.
Stap 5 /5
Laat afkoelen voordat je ze uit de vorm haalt en serveert.