Zoete aardappel crostini's met geitenkaas, peer en tijm
Tefal
Recept van Tefal

Zoete aardappel crostini's met geitenkaas, peer en tijm

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 35min.
  • Bereiden
    15min.
  • Koken
    20min.
  • Afkoelen
    0min.

Ingrediënten

8 personen

  • 2 Zoete aardappels

  • 200 g Geitenkaas

  • 1 Peer

  • 2 el Verse tijm

  • 6 Walnoten

  • Zout en peper

Bereiding

Stap 1 /7

Schil en snijd de zoete aardappelen in schijfjes van 3 mm dik en leg ze op de Easy Fry standaard bakplaat. Besprenkel met een beetje olijfolie en breng licht op smaak met zout.

  • 2 Zoete aardappels
  • Zout en peper

Stap 2 /7

Stel het FRIES-programma (of handmatig) in op 200 graden gedurende 10 minuten. Draai de zoete aardappelen voorzichtig om en start het programma opnieuw gedurende 10 minuten.

Stap 3 /7

Schil de peren en snijd ze in zeer dunne plakjes. Plet de noten.

  • 1 Peer
  • 6 Walnoten

Stap 4 /7

Meng de geitenkaas, tijm en noten in een kom en breng op smaak met zout en peper.

  • 200g Geitenkaas
  • 2el Verse tijm
  • Zout en peper

Stap 5 /7

Smeer het mengsel van geitenkaas, tijm en noten op elk schijfje zoete aardappel.

Stap 6 /7

Leg de schijfjes peren erop.

Stap 7 /7

Garneer met wat kruiden en serveer direct.

Schaal SS-185673

Schaal SS-185673

Rooster SS-185685

Rooster SS-185685

Schotel SS-185759

Schotel SS-185759

Ovenrooster SS-185760

Ovenrooster SS-185760