Veilig koken: PFOA-vrije anti-aanbaklaag
Tefal pannen bevatten geen PFOA, PFOS of “C8”.
Tefal producten met anti-aanbaklaag worden zeer regelmatig getest door onafhankelijke laboratoria volgens de strengste methodes. Deze controles hebben systematisch de afwezigheid van PFOA in Tefal producten met een anti-aanbaklaag vastgesteld.
PFOA vrije anti-aanbaklaag
Veilige anti-aanbaklaag
Tefal was de eerste fabrikant die PTFE als hoofdcomponent van zijn anti-aanbaklagen gebruikte.
De Europese (EFSA) en de Amerikaanse gezondheidsautoriteiten (FDA) hebben meer dan 50 jaar geleden het gebruik van PTFE anti-aanbaklagen op keukengereedschap goedgekeurd. Onderzoeken hebben sindsdien bevestigd dat PTFE niet schadelijk is voor de gezondheid van de mens.
PTFE
veilige anti-aanbaklaag
PTFE - Polytetrafluorethyleen - wordt gebruikt in anti-aanbaklagen voor zijn anti-aanbak eigenschappen
Koken met minder vet
Om gezondheidsredenen bevelen autoriteiten aan de consumptie van vet te beperken.
In 1956 introduceerde Tefal de eerste pannen met anti-aanbaklaag, waardoor koken met weinig tot geen olie mogelijk was. Zo kun je dus vetvrij en gezond je gerechten bereiden.
Geen oververhitting
Sinds 2000 zijn veel Tefal producten uitgerust met Thermo-Spot © -technologie die volledig rood kleurt wanneer de pan de ideale temperatuur heeft bereikt.
Het garandeert een perfecte textuur, perfecte kleur en perfecte smaak voor elke dag heerlijke volle maaltijden.
Gezond koken dag na dag
Onze onderzoekers werken met het constante doel om de duurzaamheid van onze anti-aanbaklagen te verlengen. Zo behouden onze anti-aanbaklagen ook na jaren van intensief koken hun anti-aanbakkwaliteiten en blijven ze veilig en krasvrij.

Veilig koken:
PFOA-vrije
anti-aanbaklaag

Veilige
anti-aanbaklaag

Koken met
minder vet

Geen oververhitting

Gezond koken dag
na dag