Tefal DoubleForce DO826H foodprocessor

DoubleForce DO826H foodprocessor Mijn succesvolle duo in de keuken

Tefal DoubleForce is jouw succesvolle duo in de keuken!

 • De food processor heeft 2 verschillende motoruitgangen.
 • Beide motoruitgangen bieden ieder de optimale snelheid en kracht om de mengkom en blender afzonderlijk van elkaar goed te laten functioneren.
 • Met een grote variatie aan programma's en accessoires, is deze kwalitatieve, robuuste en elegante ‘alles-in-een' food processor ontworpen om iedere dag met succes jouw gerechten te bereiden.

Artikelnummer: DO826H38

€ 259,95

De betrokkenheid van Tefal

DoubleForce food processor: mijn succesvolle duo in de keuken!

Met de multifunctionele DoubleForce food processor hoef je geen keuze te maken tussen snelheid en kracht!

 • Dankzij de twee verschillende motoruitgangen biedt de DoubleForce het beste van twee werelden.
 • Het apparaat is namelijk voorzien van een motor met 1000 W vermogen, 3 liter mengkom en 2 liter blenderkan, waarmee je een verscheidenheid aan gerechten kunt klaarmaken.
 • Het bedieningspaneel bestaat uit 7 keuzeprogramma's waarmee de food processor zich automatisch instelt op het perfect bereiden van het gekozen gerecht.
 • De food processor beschikt daarnaast over 3 knoppen waarmee je handmatig kunt kiezen uit een pulsestand en 2 snelheden.
 • Om de DoubleForce helemaal compleet te maken, worden er diverse accessoires bijgeleverd: de all-in-one food processor maakt dat je naar keuze kunt raspen, fijnhakken, hakken, kloppen, kneden en meer.
 • Het exclusieve EasyLock vergrendelingssysteem maakt de food processor zeer gemakkelijk in gebruik.
 • Het controlelampje voor vergrendeling waarschuwt je wanneer het deksel of de kom niet goed zijn vergrendeld.
 • Elegant én robuust: DoubleForce is jouw perfecte bondgenoot in de keuken.
Kenmerken
 • 2 onafhankelijke motoruitgangen

  Beide motoruitgangen bieden ieder de optimale snelheid en kracht om de mengkom en blender afzonderlijk goed te laten functioneren.
  Paars: lage snelheid, maar krachtige draaikwaliteit voor de mengkom. Oranje: hoge snelheid, maar minder krachtige draaikwaliteit voor de blender.

 • Uniek, slim en gebruiksvriendelijk bedieningspaneel  

  Het bedieningspaneel bestaat uit 7 keuzeprogramma’s waarmee de food processor zich automatisch instelt op het perfect bereiden van de gerechten. Je hoeft alleen maar aan te geven welk resultaat je wilt bereiken: raspen, fijnhakken, hakken, kloppen, kneden, soep of smoothie.

  De food processor beschikt daarnaast over 3 knoppen waarmee je handmatig kunt kiezen uit een pulsestand en 2 snelheden.

  Het controlelampje voor vergrendeling waarschuwt je wanneer het deksel of de kom niet goed zijn vergrendeld.

 • Exclusief EasyLock systeem

   

  Het vergrendelen van het deksel was nog nooit zo eenvoudig: het maakt niet uit in welke positie je het deksel op de kom plaatst, je hoeft het alleen maar met de klok mee te draaien om te vergrendelen.

   

  De mengkom kan daarnaast in twee posities op de food processor worden geplaatst, waardoor links- én rechtshandigen op een ideale manier met het apparaat kunnen werken.

   

 • Inclusief uitgebreide collectie toebehoren en accessoires

   

  Bereid een grote hoeveelheid aan maaltijden met de DoubleForce food processor dankzij de ruime keuze aan meegeleverde toebehoren en functies:

  • Een rvs mes om allerlei ingrediënten te hakken en snijden;
  • 3 omkeerbare rvs schijven voor grof raspen/snijden, fijn raspen/snijden en schrapen/raspen van groenten of kaas;
  • Een blender om bijvoorbeeld heerlijke soepen, sappen en smoothies te mixen; een kneder om alle soorten deeg (van licht tot zwaar) te bereiden;
  • Een hakmolen om uien, knoflook, kruiden, etc. fijn te hakken;
  • Een klopper om slagroom en sauzen zoals mayonaise te maken;
  • Een citruspers om heerlijke, versgeperste sappen te bereiden.

   

   

   

 • Krachtige motor en grote capaciteit voedselverwerking

  Met zijn 1000 W motor, zijn 3 L mengkom en zijn 2 L blenderkan, is de DoubleForce in staat alle soorten ingrediënten te bereiden, van de fijnste tot de grofste.

 • Hoge kwaliteit

  DoubleForce is met zorg ontworpen; hij is niet alleen elegant dankzij zijn metalen afwerking en verchroomde bedieningspaneel, maar ook robuust: de food processor staat uiterst stabiel op het aanrecht, zelfs als hij op volle kracht werkt.

  Inclusief opbergmand voor het eenvoudig en veilig in de mengkom opbergen van de rasp/snij-schijven en de kneder.

Accessoires
Recepten
Eigenschappen
Vermogen 1000  
Regelbare snelheid    
Pulsestand    
Aantal accessoires 10  
Aantal functies 31  
Werkinhoud van de kom (l) 1.5  L
Blender Ja  
Totale inhoud van de blender 2  L
Werkinhoud van de blender (L) 1.5  L
Materiaal van de blenderkom Kunststof  
Hakaccessoire Roestvrijstalen mes  
Grof hakken Omkeerbare schijf voor snijden/raspen  
Fijn hakken Omkeerbare schijf voor snijden/raspen  
Ander hakaccessoire schrapen/raspen van groenten of kaas  
Kneedaccessoire    
Emulgeeraccessoire Garde  
Citruspers    
Mini hak/snij-apparaat    
Spatel    
Opbergen van accessoires Opbergen in de kom  
Snoeropbergruimte    
Vaatwasmachinebestendig    
Vaatwasmachinebestendig - details Alle uitneembare onderdelen  
Kleur Premium Zilver en donkergrijs  
Snelheidsinstellingen Geprogrammeerd  
Totale inhoud van de kom (l) 3  L
Consumentenadviesprijs
€ 259,95
Instructies & handleiding
Veelgestelde vragen
Voordat je je machine voor het eerst gebruikt, was je alle onderdelen van de accessoires in een warm sopje (raadpleeg het hoofdstuk over reinigen in de handleiding). Afspoelen en afdrogen.
Zet het motorblok op een vlakke, schone en droge ondergrond.
Steek de stekker in het stopcontact.
Vloeistoffen moeten eerst afkoelen tot kamertemperatuur voordat je ze verwerkt. Doe geen warme ingrediënten in de kom, aangezien de warmte van de ingrediënten ervoor kan zorgen dat de afdichting slijt.
Hogere snelheden worden gebruikt voor accessoires zoals de blender en de snij- en raspschijven, maar accessoires zoals een citruspers of een deeghaak moeten met een langzamere snelheid worden gebruikt.
Je gebruikt de pulsfunctie wanneer je kortere krachtimpulsen nodig hebt op de optimale snelheid. Dit is een handmatige functie, wat betekent dat je zelf regelt hoe lang de blender in deze modus draait. Het is een handige manier om te voorkomen dat ingrediënten een te lange bewerking ondergaan. Je kunt de functie bijvoorbeeld gebruiken om fruit te mengen in een cakebeslag aan het eind van het proces of om zacht fruit in yoghurt te mengen voor een smoothie.
Het roestvrijstalen mes wordt gebruikt voor: mixen, mengen, pureren en voor het maken van broodkruimels, beslag, cakebeslag en deeg. De blender wordt gebruikt om alleen vloeistoffen te bereiden, zoals soepen, milkshakes, sappen en smoothies. Dit accessoire mag niet worden gebruikt voor het hakken van vlees of voor het kneden van zwaar deeg en beslag.
Om deze verkleuring tegen te gaan, wrijf over de vlekken met een doekje of keukenpapier met spijsolie en ga vervolgens verder met de gebruikelijke reiniging.
Het is absoluut noodzakelijk om onmiddellijk na gebruik te reinigen om deze verkleuring tegen te gaan.

Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.
Spoel de accessoires meteen na gebruik af om ze makkelijker te kunnen reinigen.
Was en droog de accessoires: ze kunnen worden gewassen in de vaatwasmachine, in water of onder de kraan, met uitzondering van het motorblok, de hakmolen (verloopstuk + kopstuk hakmolen)*, de aandrijving van de mixer en de behuizing van de sapcentrifuge (*afhankelijk van het model). Veeg ze schoon met een vochtige spons.
Zodra ze zijn afgedroogd, bestrijk je het mes en het hakaccessoire met kookolie om ze gesmeerd te houden.
Giet heet water met een paar druppels afwasmiddel in de mengkom, sluit de deksel met de aanvoerdop, pulseer een paar keer, trek de stekker uit het stopcontact en spoel de kom af.
De messen van de accessoires zijn vlijmscherp. Ga er voorzichtig mee om.
Veel food processors hebben vaatwasmachinebestendige onderdelen, zoals de kom of messen. Het is echter niet voor alle modellen mogelijk, dus raadpleeg voor meer informatie de gebruiks- en onderhoudsinstructies van het apparaat. De motorbehuizing van een food processor mag nooit in de vaatwasmachine.
Controleer of het vergrendelsysteem volledig op zijn plek zit. Bij alle food processores moeten de kom en de deksel goed zijn vastgeklikt voordat de verwerking kan beginnen. Dit is een veiligheidsfunctie zodat de messen niet kunnen ronddraaien terwijl de food processor niet gesloten is. Wanneer de kom en de deksel stevig op hun plek zijn vergrendeld, staan de markeringen erop in één lijn.
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog altijd niet werkt, probeer dan niet het apparaat zelf open te maken of te repareren, maar breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het apparaat niet. Laat het snoer vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Door warme vloeistof in de kom te gieten, die de afdichtingen kan beschadigen, door teveel vloeistof te gebruiken of de asafdichting niet goed te plaatsen na het afwassen.
Een emulgeerschijf werkt op een andere manier dan een dubbele garde. Wanneer je een emulgeerschijf gebruikt, wordt het mengsel door de kom gedraaid en wanneer je een dubbele garde gebruikt, wordt er sneller lucht in het mengsel opgenomen, wat tot een lichter en zachter deeg of beslag leidt.
Een food processor is een apparaat dat de meeste taken die je tijdens het koken tegenkomt, voor je uitvoert. Dit doet de machine sneller en met minder moeite dan als je dergelijke taken met de hand zou doen. De basisfuncties van een food processor zijn hakken, raspen en mixen. Bijna alle beschikbare food processors hebben ook een snijfunctie.
Bij een keukenmachine worden de mixapparaten van bovenaf aangedreven, terwijl deze bij een foodprocessor van onderaf worden aangedreven. Een keukenmachine is hoofdzakelijk bedoeld voor het kneden van deeg en het mixen van cake- en taartbeslag. Een foodprocessor kan dat ook, maar minder efficiënt dan een keukenmachine. Bedenk of en hoe vaak je taarten en cakes wilt maken. Als je dat vaak wilt doen, is een keukenmachine waarschijnlijk een betere keuze. Houd er wel rekening mee dat een foodprocessor kleiner is dan een keukenmachine.
Je apparaat bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Ga naar de rubriek “Accessoires” op de website. Daar vind je gemakkelijk alles wat je nodig hebt voor je product.
Je vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.